Brits werkloosheidspercentage daalt licht

Redactie ABM Financial News - 15 maart 2017, 10:40

Werkloosheid omlaag naar 4,7 procent.

(ABM FN-Dow Jones) De Britse werkloosheid is in de periode november tot en met januari licht gedaald ten opzichte van het voorgaande tijdvak. Dit bleek woensdag uit cijfers van het Britse bureau voor de statistiek.

In het afgelopen tijdvak lag het werkloosheidspercentage op 4,7 procent, ten opzichte van 4,8 procent in de periode oktober tot en met december. In dezelfde periode een jaar eerder bedroeg de werkloosheid nog 5,1 procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Vier fondsen hoger gesloten.

1 uur geleden - Lees verder

Wall Street sluit hoger

Minder vertrouwen in Trump.

1 uur geleden - Lees verder

Talpa koopt meer aandelen TMG

Belang krap 27 procent.

2 uren geleden - Lees verder

Wall Street richting hoger slot

Minder vertrouwen in Trump.

2 uren geleden - Lees verder

Elliot zet AkzoNobel onder druk

Activistische belegger wil dat concern in gesprek met PPG treedt.

3 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.