Omzet Hennes en Mauritz blijft groeien

Redactie ABM Financial News - 15 maart 2017, 08:17

H&M kwartaalomzet 7 procent hoger.

(ABM FN-Dow Jones) Hnnes & Mauritz heeft in februari van dit jaar meer omzet gerealiseerd ten opzichte van dezelfde maand een jaar geleden en ook de kwartaalomzet kwam hoger uit. Dit maakte het Zweedse modeconcern woensdag voorbeurs bekend.

In februari bedroeg de omzetstijging in lokale valuta op jaarbasis 3 procent, waarbij een negatief kalendereffect vanwege een verkoopdag minder de omzet met circa 4 procentpunt drukte. Het concern gaf daarbij geen concrete getallen.

Het aantal H&M winkels steeg van 4.380 filialen eind januari naar 4.393 vestigingen op 28 februari 2017. Ultimo februari 2016 bedroeg het aantal vestigingen nog 3.970.

De omzet in het op 28 februari geëindigde kwartaal van het gebroken boekjaar steeg met 7 procent naar 46,99 miljard Zweedse kroon, omgerekend circa 4,83 miljard euro. In lokale valuta gemeten steeg de kwartaalomzet met 4 procent.

Het aandeel Hennes & Mauritz sloot dinsdag in Stockholm 0,7 procent hoger op 246,50 Zweedse kroon. 

 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Galapagos grootste daler.

Gisteren - Lees verder

Amerikaanse beurzen sluiten lager

Amerikaanse economie groeit minder hard dan verwacht.

Gisteren - Lees verder

Wall Street koerst af op lager slot

Amerikaanse economie groeit minder hard dan verwacht.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs sluit hoger

Logisch herstel volgens CMC Markets.

Gisteren - Lees verder

Zwarte cijfers voor NedSense

Winst te danken aan verkoop LOFT.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.