ArcelorMittal doet hoogste bod op Ilva - media

Redactie ABM Financial News - 17 maart 2017, 21:10

Bod van 1,6 miljard euro.

(ABM FN-Dow Jones) ArcelorMittal en Italiaanse partner Marcegaglia hebben met 1,6 miljard euro het hoogste bod gedaan op de Italiaanse staalfabriek Ilva. Dit schreef persbureau Reuters vrijdag op basis van bronnen. 

Begin maart formaliseerde ArcelorMittal het bod op Ilva. Een overnamesom werd toen niet genoemd, enkel dat de staalreus na de overname 2,3 miljard euro wil investeren in het bedrijf. Een drietal bronnen stelt nu tegenover Reuters dat ArcelorMittal en Marcegaglia in totaal 1,6 miljard euro hebben geboden op Ilva, beduidend meer dan het bod van 1,2 miljard euro dat een groep bedrijven onder leiding van het Indiase JSW uitbracht. 

Op een groen Damrak sloot het aandeel ArcelorMittal vrijdag 0,2 procent lager op 8,52 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Aegon hoger, Unilever grootste verliezer.

7 minuten geleden - Lees verder

Verdeeld slot Wall Street

Beleggers verwerken verlies Trump.

18 minuten geleden - Lees verder

Wall Street werkt aanvankelijk flinke verliezen weg

Beleggers verwerken verlies Trump.

45 minuten geleden - Lees verder

Olieprijs sluit lager

Extra maatregelen OPEC vereist.

1 uur geleden - Lees verder

Europese beurzen starten week met verlies

Olieprijzen onder druk.

3 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ARCELOR ... toevoegen aan uw watchlist 7,60 -4,88% -0,39 7,99
ARCELOR ... toevoegen aan uw watchlist 7,60 -4,88% -0,39 7,99