IAG dochter Level deze zomer van start

Redactie ABM Financial News - 17 maart 2017, 15:02

Nieuwe budgetmaatschappij start intercontinentale vluchten.

(ABM FN-Dow Jones) De nieuwe intercontinentale budgetmaatschappij Level gaat in juni van start gaat met trans-Atlantische vluchten vanuit Barcelona naar Los Angeles, Oakland, Buenos Aires en Punta Cana in de Dominicaanse Republiek. Dit maakte moedermaatschappij  International Consolidated Airlines Group (IAG) van British Airways, Iberia, Vueling en Aer Lingus vrijdag bekend. 

De maatschappij, die hiermee de concurrentie in het intercontinentale low-cost segment vanaf Barcelona met Norwegian aangaat, zet op deze vluchten Airbus A330-vliegtuigen in met 314 stoelen in twee klassen. Na Barcelona gaat Level ook vanaf andere Europese luchthavens trans-Atlantische vluchten uitvoeren. In Barcelona sluiten de vluchten van Level aan op die van de Europese low-cost maatschappij Vueling.

Tickets worden vanaf vandaag aangeboden en starten met een prijs van 99 euro voor een enkele reis. 

 

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Norges Bank vergroot belang in Besi

Kapitaalbelang teruggebracht tot boven vijf procent.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Drie fondsen hoger.

18 augustus 2017, 22:14 - Lees verder

Wall Street sluit lager

Kortstondige stijging na vertrek adviseur Witte Huis.

18 augustus 2017, 22:07 - Lees verder

Geen duidelijke richting op Wall Street

Kortstondige stijging na vertrek adviseur Witte Huis.

18 augustus 2017, 21:30 - Lees verder

Olieprijs sluit flink hoger

Volatiele bewegingen.

18 augustus 2017, 20:42 - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
AIR FRAN... toevoegen aan uw watchlist 12,65 -1,63% -0,21 12,86