IAG dochter Level deze zomer van start

Redactie ABM Financial News - 17 maart 2017, 15:02

Nieuwe budgetmaatschappij start intercontinentale vluchten.

(ABM FN-Dow Jones) De nieuwe intercontinentale budgetmaatschappij Level gaat in juni van start gaat met trans-Atlantische vluchten vanuit Barcelona naar Los Angeles, Oakland, Buenos Aires en Punta Cana in de Dominicaanse Republiek. Dit maakte moedermaatschappij  International Consolidated Airlines Group (IAG) van British Airways, Iberia, Vueling en Aer Lingus vrijdag bekend. 

De maatschappij, die hiermee de concurrentie in het intercontinentale low-cost segment vanaf Barcelona met Norwegian aangaat, zet op deze vluchten Airbus A330-vliegtuigen in met 314 stoelen in twee klassen. Na Barcelona gaat Level ook vanaf andere Europese luchthavens trans-Atlantische vluchten uitvoeren. In Barcelona sluiten de vluchten van Level aan op die van de Europese low-cost maatschappij Vueling.

Tickets worden vanaf vandaag aangeboden en starten met een prijs van 99 euro voor een enkele reis. 

 

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Bedrijfscijfers, inkoopmanagersindexen en banenrapport in verschiet

Rustige weekstart door Dag van de Arbeid.

6 uren geleden - Lees verder

Groeitempo Chinese dienstensector omlaag - Overheid

Inkoopmanagersindex in april naar 54,0.

7 uren geleden - Lees verder

Groeitempo Chinese industrie loopt terug - Overheid

Inkoopmanagersindex in april naar 51,2.

7 uren geleden - Lees verder

Beleggersvertrouwen blijft hoog en stabiel - ING BeleggersBarometer

AEX naar verwachting in de komende maanden omhoog.

Gisteren - Lees verder

Inverko klaar om uit eigen as te herrijzen

CEO voert orienterende gesprekken met kandidaten.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
AIR FRAN... toevoegen aan uw watchlist 7,72 0,26% 0,02 7,70