Federale agenten doorzoeken locaties Caterpillar

Redactie ABM Financial News - 2 maart 2017, 18:44

Inval op drie locaties.

(ABM FN-Dow Jones) Federale agenten hebben donderdag in het Amerikaanse Illinois drie faciliteiten doorzocht van Caterpillar. Dit meldde de Amerikaanse fabrikant van bulldozers en ander rollend bouwmaterieel en een federale agent donderdag.

De drie locaties bevinden zich in de buurt van het hoofdkantoor van Caterpillar. Agenten van de Internal Revenue Service, de Federal Deposit Insurance Corp. en het Amerikaanse ministerie van Handel namen deel aan de zoektocht, meldde een advocaat, eraan toevoegend dat er bij de inval geen arrestaties zijn verricht.

"Rechtshandhavers voeren een huiszoekingsbevel uit op de Caterpillar-locaties Peoria, East Peoria en Morton III", aldus de advocaat. "Caterpillar verleent alle medewerking", voegde zij toe, zonder verder commentaar te willen leveren.

De koers van Caterpillar daalde 4,6 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright 2016 Dow Jones & Company, Inc. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Drie fondsen hoger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street sluit lager

Kortstondige stijging na vertrek adviseur Witte Huis.

Gisteren - Lees verder

Geen duidelijke richting op Wall Street

Kortstondige stijging na vertrek adviseur Witte Huis.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs sluit flink hoger

Volatiele bewegingen.

Gisteren - Lees verder

AEX stijgt in week die in mineur eindigt

Amsterdamse hoofdgraadmeter op weekbasis half procent hoger.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.