Federale agenten doorzoeken locaties Caterpillar

Redactie ABM Financial News - 2 maart 2017, 18:44

Inval op drie locaties.

(ABM FN-Dow Jones) Federale agenten hebben donderdag in het Amerikaanse Illinois drie faciliteiten doorzocht van Caterpillar. Dit meldde de Amerikaanse fabrikant van bulldozers en ander rollend bouwmaterieel en een federale agent donderdag.

De drie locaties bevinden zich in de buurt van het hoofdkantoor van Caterpillar. Agenten van de Internal Revenue Service, de Federal Deposit Insurance Corp. en het Amerikaanse ministerie van Handel namen deel aan de zoektocht, meldde een advocaat, eraan toevoegend dat er bij de inval geen arrestaties zijn verricht.

"Rechtshandhavers voeren een huiszoekingsbevel uit op de Caterpillar-locaties Peoria, East Peoria en Morton III", aldus de advocaat. "Caterpillar verleent alle medewerking", voegde zij toe, zonder verder commentaar te willen leveren.

De koers van Caterpillar daalde 4,6 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright 2016 Dow Jones & Company, Inc. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Galapagos de sterkste stijger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street hoger gesloten

Olieprijs sluit op weekbasis voor de vijfde opeenvolgende week lager.

Gisteren - Lees verder

Wall Street richting verdeeld slot

Olieprijs sluit op weekbasis voor de vijfde opeenvolgende week lager.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs hoger gesloten

Ondanks stijging prijs vat olie overheerst pessimisme.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs drukt Damrak in het rood

Amsterdamse hoofdgraadmeter levert 0,2 procent in.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.