BAM geselecteerd voor bouw treindepot in Kirkdale

Redactie ABM Financial News - 20 maart 2017, 15:34

Geen financiele details gemeld.

(ABM FN-Dow Jones) Het Britse infrabedrijf BAM Nuttall van moederbedrijf BAM Groep is door Stadler Rail Services geselecteerd voor de bouw van een treindepot in Kirkdale. Dit meldde de bouwer maandag zonder financiële details vrij te geven. 

Naast de bouw van het nieuwe treindepot, zal BAM zich ook richten op de renovatie van een bestaand treindepot in Birkenhead North. Hier zal BAM een nieuwe faciliteit realiseren voor het reinigen van treinen. 

De oplevering van het project staat gepland voor 2019. 

Het project hangt samen met een opdracht voor Stadler voor de productie van een nieuwe vloot van 52 metrotreinen voor Merseytravel en Merseyrail voor het stedelijke gebied van Liverpool. Voor het ontwerp, de bouw en inkoop van materialen werkt BAM samen met partijen uit het noorden van het Verenigd Koninkrijk. 

Het aandeel BAM Groep steeg maandag op een vlak Damrak 0,4 procent op 5,05 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Norges Bank vergroot belang in Besi

Kapitaalbelang teruggebracht tot boven vijf procent.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Drie fondsen hoger.

18 augustus 2017, 22:14 - Lees verder

Wall Street sluit lager

Kortstondige stijging na vertrek adviseur Witte Huis.

18 augustus 2017, 22:07 - Lees verder

Geen duidelijke richting op Wall Street

Kortstondige stijging na vertrek adviseur Witte Huis.

18 augustus 2017, 21:30 - Lees verder

Olieprijs sluit flink hoger

Volatiele bewegingen.

18 augustus 2017, 20:42 - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
BAM GROE... toevoegen aan uw watchlist 5,19 -0,38% -0,02 5,21