Deutsche Bank overweegt aandelenuitgifte - media

Redactie ABM Financial News - 3 maart 2017, 15:42

Bank gaat mogelijk ook delen vermogensbeheer verkopen.

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank onderzoekt mogelijkheden om vers kapitaal op te halen via een aandelenuitgifte en een verkoop van een deel van de vermogensbeheertak. Dit schreef persbureau Bloomberg vrijdag op basis van anonieme bronnen.

Volgens Bloomberg komen de commissarissen van Deutsche Bank bijeen op 16 en 17 maart om de opties te bespreken. Een aandelenemissie zou goed zijn voor de buffers, die onder druk komen te staan als wordt besloten om dochterbedrijf Postbank te re-integreren.

CEO John Cryan wilde de Postbank verkopen, maar kan geen koper vinden. Volgens een van de bronnen zou een meerderheid van de raad van commissarissen van Deutsche Bank voorstander zijn van re-integratie van Postbank in combinatie met een emissie.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Update2: Macron lijkt winnaar Franse verkiezingen

Tweestrijd met Le Pen in het verschiet.

7 minuten geleden - Lees verder

Update: Macron lijkt winnaar Franse verkiezingen

Tweestrijd met Le Pen in het verschiet.

41 minuten geleden - Lees verder

Macron lijkt winnaar Franse verkiezingen

Tweestrijd met Le Pen in het verschiet.

1 uur geleden - Lees verder

Update: Franse verkiezingsuitslag bepaalt weekstart

Cijferseizoen op stoom op Damrak.

7 uren geleden - Lees verder

Franse verkiezingsuitslag bepaalt weekstart

Cijferseizoen op stoom op Damrak.

10 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.