Deutsche Bank overweegt aandelenuitgifte - media

Redactie ABM Financial News - 3 maart 2017, 15:42

Bank gaat mogelijk ook delen vermogensbeheer verkopen.

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank onderzoekt mogelijkheden om vers kapitaal op te halen via een aandelenuitgifte en een verkoop van een deel van de vermogensbeheertak. Dit schreef persbureau Bloomberg vrijdag op basis van anonieme bronnen.

Volgens Bloomberg komen de commissarissen van Deutsche Bank bijeen op 16 en 17 maart om de opties te bespreken. Een aandelenemissie zou goed zijn voor de buffers, die onder druk komen te staan als wordt besloten om dochterbedrijf Postbank te re-integreren.

CEO John Cryan wilde de Postbank verkopen, maar kan geen koper vinden. Volgens een van de bronnen zou een meerderheid van de raad van commissarissen van Deutsche Bank voorstander zijn van re-integratie van Postbank in combinatie met een emissie.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

BeleggersBarometer ING op tienjarig hoogtepunt

Vertrouwen stijgt door verder aantrekkende economie.

7 uren geleden - Lees verder

RRJ Capital II verkleint belang in NN

Kapitaalbelang van 9,6 procent.

7 uren geleden - Lees verder

BlackRock vergroot belang in ASR

Kapitaalbelang van 6,5 procent.

7 uren geleden - Lees verder

Lindenbergh verkleint belang in ForFarmers

Kapitaalbelang nog boven meldingsgrens.

7 uren geleden - Lees verder

Aandeelhouders MDxHealth keuren alle agendapunten goed

Te weinig aanwezigen voor buitengewone aandeelhoudersvergadering.

7 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.