Euronext breidt joint venture met Algomi uit

Redactie ABM Financial News - 3 maart 2017, 07:56

Investering van 10 miljoen dollar.

(ABM FN-Dow Jones) Euronext heeft zijn joint venture met Algomi uitgebreid en zal een investering van 10 miljoen dollar doen om een minderheidsbelang te krijgen in het technologiebedrijf. Dit maakte de uitbater van onder meer de beurs in Amsterdam en Brussel vrijdag voorbeurs bekend. 

Euronext en Algomi werken aan een trading platform om de liquiditeit in bedrijfsobligaties te vergroten. Euronext zou aanvankelijk een kapitaal van 2,3 miljoen dollar leveren binnen deze samenwerking, maar meldde vrijdag nu ook 10 miljoen dollar te willen investeren om een minderheidsaandeel te krijgen in Algomi. 

Op een rood Damrak sloot het aandeel Euronext donderdag 0,5 procent lager op 41,35 euro. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Galapagos grootste daler.

Gisteren - Lees verder

Amerikaanse beurzen sluiten lager

Amerikaanse economie groeit minder hard dan verwacht.

Gisteren - Lees verder

Wall Street koerst af op lager slot

Amerikaanse economie groeit minder hard dan verwacht.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs sluit hoger

Logisch herstel volgens CMC Markets.

Gisteren - Lees verder

Zwarte cijfers voor NedSense

Winst te danken aan verkoop LOFT.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
EURONEXT toevoegen aan uw watchlist 42,46 8,32% 3,26 39,20