Beursblik: NIBC verhoogt koersdoel TMG

Redactie ABM Financial News - 6 maart 2017, 10:07

Koersdoel naar 6,50 euro.

(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft het koersdoel voor het aandeel Telegraaf Media Groep verhoogd van 6,25 naar 6,50 euro en het advies op Neutraal laten staan. Dit bleek maandag uit een analyse van NIBC naar aanleiding van nieuwe ontwikkelingen in de overnamestrijd rondom TMG.

Het consortium bestaande uit het Mediahuis en VP Exploitatie lijkt de overnamestrijd rondom TMG volgens analist Johan van den Hooven te winnen. Dit is de voorlopige conclusie van NIBC nadat het consortium het bod verhoogde van 5,90 naar 6,00 euro en met de vennootschap tot overeenstemming kwam.

Van den Hooven houdt wel een slag om de arm en sluit niet uit dat het consortium zijn belang niet tot meer dan 60 procent van de uitstaande aandelen TMG kan vergroten nu Talpa zijn bod heeft verhoogd naar 6,50 euro per aandeel TMG.

Nu TMG met het consortium al akkoord lijkt, is een opwaarts potentieel voor het aandeel TMG in de visie van Van den Hooven overigens wel beperkt.

Het aandeel TMG noteerde maandag op een rood Damrak 2,4 procent hoger op 6,50 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Dubbelcijferige omzetgroei voor RoodMicrotec

Verwachting van positief netto kwartaalresultaat in 2017.

12 minuten geleden - Lees verder

Vlakke omzetontwikkeling KPN

Outlook gehandhaafd.

16 minuten geleden - Lees verder

Esperite stelt publicatie jaarcijfers uit

Uitstel in verband met recente externe financiering.

17 minuten geleden - Lees verder

Europese beurzen openen verdeeld

Markt concentreert zich op fiscale plannen Trump.

32 minuten geleden - Lees verder

Credit Suisse weer winstgevend

Omzet ook flink hoger in eerste kwartaal.

36 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
TELEGRAA... toevoegen aan uw watchlist 6,29 1,94% 0,12 6,17