Beursblik: ABN AMRO verhoogt koersdoel ASR

Redactie ABM Financial News - 7 maart 2017, 10:39

Koersdoel van 29,00 naar 30,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) ABN AMRO heeft het koersdoel voor ASR Nederland verhoogd van 29,00 naar 30,00 euro en handhaafde het koopadvies op de verzekeraar. Dit bleek dinsdag uit een rapport van analist Cor Kluis.

De Solvency II ratio van ASR, eind 2016 op 203 procent, is volgens Kluis hoger dan die van sectorgenoten als NN Group in combinatie met Delta Lloyd en Aegon. Aangezien elke 10 procentpunt volgens de analist gelijk is aan 300 miljoen euro kapitaal, "is het duidelijk dat ASR een aanzienlijke hoeveelheid kapitaalsurplus heeft". Daarbij steekt ook de vrije kasstroom van ASR volgens Kluis gunstig uit.

Op een licht positieve beurs steeg het aandeel ASR dinsdag 0,9 procent naar 26,08 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Alcoa duikt in rode cijfers

Aluminiumproducent boekt tevens lagere omzet.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Galapagos sterkste daler.

Gisteren - Lees verder

Wall Street hoger gesloten

Verkiezingsuitslag Frankrijk leidt tot opluchtingsrally.

Gisteren - Lees verder

Wall Street koerst af op hoger slot

Verkiezingsuitslag Frankrijk leidt tot opluchtingsrally.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs lager gesloten

Prijs vat ruwe olie levert eerder winsten in.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.