Minder transacties voor Duitse broker Comdirect

Redactie ABM Financial News - 7 maart 2017, 08:46

Wel meer klanten in februari.

(ABM FN) Comdirect heeft ondanks een toename van het aantal particuliere klanten de orders wel zien teruglopen in februari. Dit bleek dinsdag voorbeurs uit de de maandcijfers van de Duitse online broker, een sectorgenoot van het beursgenoteerde BinckBank.

Afgelopen maand verwerkte Comdirect 1,18 miljoen transacties voor particuliere beleggers. Daarmee waren dit er wel minder dan de 1,26 miljoen in januari. Ondanks deze daling van het aantal transacties steeg het aantal klanten wel licht, van 2,09 miljoen naar 2,10 miljoen.

Verder liep het vermogen onder beheer bij Comdirect op maandbasis op van 46,6 miljard naar 47,8 miljard euro.

Kepler Cheuvreux meent dat de cijfers van Comdirect een indicatie zijn voor de ontwikkelingen bij BinckBank in februari. "We verwachten een vergelijkbaar beeld, van volumedruk, deels gecompenseerd door een hogere gemiddelde orderomvang." Daarnaast zal Binck volgens Kepler Cheuvreux hebben geprofiteerd van de afschaffing van de speculatietaks in België.

Het beurshuis heeft een Reduceren advies op BinckBank.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Update: IMCD koopt Italiaanse distributeur Neuvendis

Bedrijf verwacht direct bijdrage aan de winst per aandeel.

51 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: Exane positief over Nederlandse verzekeraars

Franse bank verhoogt adviezen en koersdoelen NN en ASR.

1 uur geleden - Lees verder

Economisch sentiment eurozone stijgt

Indicator in juni opgelopen naar 111,1.

1 uur geleden - Lees verder

Beursblik: Degroof Petercam verlaagt advies voor Accell naar Houden

Koersdoel omlaag naar 32,00 euro.

1 uur geleden - Lees verder

Beursupdate: beperkt herstel voor AEX

Verzekeraars gevraagd na opgelopen rente.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
BINCK toevoegen aan uw watchlist 4,43 -0,89% -0,04 4,47