Beursblik: sterke kwartaalresultaten Altice

Redactie ABM Financial News - 9 maart 2017, 10:47

Morgan Stanley te spreken over outlook.

(ABM FN-Dow Jones) Altice heeft in de laatste drie maanden van 2016 sterk gepresteerd. Dit stelden analisten van Morgan Stanley donderdag.

De omzet van de kabelaar lag bijna 2 procent hoger dan voorzien, vooral dankzij de prestaties op de Franse thuismarkt. Ook het bedrijfsresultaat (EBITDA) lag 1 procent hoger dan waarop werd gerekend. Daarbij merkte de zakenbank op dat alle grote deelnemingen bijdroegen aan het hogere bedrijfsresultaat.

De voor 2017 afgegeven verwachtingen "lezen bemoedigend", menen de analisten. Voor 2017 voorziet Altice een verdere omzetgroei, waarbij de omzet in Frankrijk zal stabiliseren op autonome basis. Het aangepaste bedrijfsresultaat zal volgens de kabelaar een hoog enkelcijferige groei laten zien. Daarbij denkt Altice circa 4 miljard euro te zullen investeren.

Morgan Stanley verwacht voor dit jaar een omzetgroei van ongeveer 2 procent, terwijl de marktvorsers rekenen op een kleine krimp van 0,8 procent in Frankrijk. Het aangepaste bedrijfsresultaat zal volgens de analisten met 6 procent groeien.

Morgan Stanley hanteert voor Altice een Gelijkgewogen advies met een koersdoel van 18,70 euro. Op een groen Damrak steeg het aandeel donderdag 0,9 procent op 20,98 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursblik: UBS verhoogt advies ArcelorMittal

Koersdoel naar 21,50 euro.

11 minuten geleden - Lees verder

Economische activiteit stabiel in eurozone

Inkoopmanagersindex onveranderd.

22 minuten geleden - Lees verder

Duits ondernemersvertrouwen stijgt harder dan verwacht

Ifo index in april naar 114,6.

25 minuten geleden - Lees verder

Hogere bedrijvigheid Duitse economie

Dienstensector evenwel vertraagd in mei.

53 minuten geleden - Lees verder

Valuta: dollar nog altijd niet zonder zorgen

Ook Britse pond verliest terrein.

55 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ALTICE toevoegen aan uw watchlist 21,74 1,59% 0,34 21,40