Mexicaanse toezichthouder akkoord met fusie ChemChina en Syngenta

Redactie ABM Financial News - 10 april 2017, 07:42

Afronding transactie nog steeds in tweede kwartaal verwacht.

(ABM FN-Dow Jones) China National Chemical Corporation en Syngenta hebben groen licht gekregen van de Mexicaanse toezichthouder Comisión Federal de Competencia Económica voor hun voorgenomen fusie. Dit meldden beide concerns maandag voorbeurs.

Vorige week gingen de Europese Commissie en de Amerikaanse Federal Trade Commission al voorwaardelijk akkoord met het samengaan van ChemChina en zijn Zwitserse sectorgenoot, mits een aantal Europese en Amerikaanse activiteiten worden verkocht.

De transactie, die een waarde heeft van circa 43 miljard dollar, wordt naar verwachting nog dit kwartaal afgerond. Het is de grootste overname ooit van een buitenlands bedrijf door een Chinees concern. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Valuta: dollar en pond mogelijk onder druk

Amerikaanse schuldenplafond in vizier.

8 minuten geleden - Lees verder

Geldhoeveelheid eurozone neemt toe

Toename van 5,3 procent in maart.

10 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: ABN AMRO start volgen Coca-Cola European Partners met Verkopen advies

Koersdoel vastgesteld op 32,00 euro.

19 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: blijft voorzichtig met Gemalto

Bryan Garnier plaatst vraagtekens bij nieuwe winstverwachting.

25 minuten geleden - Lees verder

Winst Royal Bank of Scotland overtreft verwachtingen

Bank verwacht winstgevendheid in 2018.

32 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.