Mexicaanse toezichthouder akkoord met fusie ChemChina en Syngenta

Redactie ABM Financial News - 10 april 2017, 07:42

Afronding transactie nog steeds in tweede kwartaal verwacht.

(ABM FN-Dow Jones) China National Chemical Corporation en Syngenta hebben groen licht gekregen van de Mexicaanse toezichthouder Comisión Federal de Competencia Económica voor hun voorgenomen fusie. Dit meldden beide concerns maandag voorbeurs.

Vorige week gingen de Europese Commissie en de Amerikaanse Federal Trade Commission al voorwaardelijk akkoord met het samengaan van ChemChina en zijn Zwitserse sectorgenoot, mits een aantal Europese en Amerikaanse activiteiten worden verkocht.

De transactie, die een waarde heeft van circa 43 miljard dollar, wordt naar verwachting nog dit kwartaal afgerond. Het is de grootste overname ooit van een buitenlands bedrijf door een Chinees concern. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

VEB treft schikking met accountant Deloitte

Schikking voor voormalige aandeelhouders InnoConcepts.

21 minuten geleden - Lees verder

Great Wall Motors had geen formeel contact met Fiat Chrysler

Chinees bedrijf heeft wel interesse in Italiaans-Amerikaanse autofabrikant.

1 uur geleden - Lees verder

Futures wijzen op hogere opening Wall Street

Markt kijkt uit naar Jackson Hole Symposium.

2 uren geleden - Lees verder

Europese beurzen krabbelen op

Risicobereidheid terug.

2 uren geleden - Lees verder

Weer sterk kwartaal Toll Brothers

Outlook weer aangescherpt.

2 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.