Mexicaanse toezichthouder akkoord met fusie ChemChina en Syngenta

Redactie ABM Financial News - 10 april 2017, 07:42

Afronding transactie nog steeds in tweede kwartaal verwacht.

(ABM FN-Dow Jones) China National Chemical Corporation en Syngenta hebben groen licht gekregen van de Mexicaanse toezichthouder Comisión Federal de Competencia Económica voor hun voorgenomen fusie. Dit meldden beide concerns maandag voorbeurs.

Vorige week gingen de Europese Commissie en de Amerikaanse Federal Trade Commission al voorwaardelijk akkoord met het samengaan van ChemChina en zijn Zwitserse sectorgenoot, mits een aantal Europese en Amerikaanse activiteiten worden verkocht.

De transactie, die een waarde heeft van circa 43 miljard dollar, wordt naar verwachting nog dit kwartaal afgerond. Het is de grootste overname ooit van een buitenlands bedrijf door een Chinees concern. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

ABN AMRO verkoopt vastgoedleningen aan Cumberland

Leningen met waarde dik 200 miljoen euro.

46 minuten geleden - Lees verder

Rechter vindt informatieverstrekking Aegon beleggersverzekeringen onvoldoende

Schadevergoeding moet nog worden vastgesteld.

1 uur geleden - Lees verder

Amerikaanse olievoorraden stijgen licht

Capaciteitsbenutting van raffinaderijen daalde naar 94,0 procent.

1 uur geleden - Lees verder

Beursagenda: macro-economisch

Volle agenda.

1 uur geleden - Lees verder

Beursagenda: buitenlandse fondsen

Enkele bedrijfscijfers op de rol.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.