Beursupdate: Damrak licht lager van start

Redactie ABM Financial News - 11 april 2017, 09:22

Accell in de schijnwerpers na overnamebod.

(ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs is maandag lager geopend. Kort na de beursgong koerste de AEX index 0,2 procent lager naar 518,28 punten, terwijl de Midkap eveneens 0,2 procent prijs gaf.

Onder de hoofdfondsen was verzekeraar Aegon de grootste daler met 1,4 procent, gevolgd door sectorgenoot NN Group met een procent. Macquarie plaatse Aegon volgens analist Jauke de Jong van AFS in de portefeuille met koopwaardige fondsen, gelet op de onderwaardering van de verzekeraar. De Franse kabelaar Altice ging aan kop met krap een procent. 

In de AMX was BE Semiconductor Industries de grootste daler met meer dan een procent. Maandag maakte de onderneming actief in de halfgeleider industrie nog een koersprong van na een koersdoelverhoging door ING. Sligro Food Group was een van de weinigen stijgers met een half procent. 

Het vuurwerk kwam vandaag van de Friese fietsenfabrikant Accell. Het bedrijf uit Heerenveen ontving een niet-bindend overnamebod van Pon Holdings ter waarde van 32,72 euro per aandeel in contanten. Het aandeel koerste meer dan 17 procent hoger naar 31,20 euro. 

 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Heineken verkiest ander distributienetwerk in Brazilie - media

Coca-Cola Femsa ingeruild voor Brasil Kirin.

Gisteren - Lees verder

PayPal boekt meer winst op hogere omzet

Concern verhoogt outlook.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

RELX sterkste daler.

Gisteren - Lees verder

Wall Street toch in het rood gesloten

Geen grote volatiliteit na belastingplan Trump.

Gisteren - Lees verder

Wall Street in het groen

Geen grote volatiliteit na belastingplan Trump.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
AEX INDEX toevoegen aan uw watchlist 524,46 0,08% 0,41 524,05
AMX INDEX toevoegen aan uw watchlist 778,09 0,07% 0,57 777,52
AScX INDEX toevoegen aan uw watchlist 969,92 0,72% 6,96 962,96