ASR gaat pensioen beheren voor roeiers

Redactie ABM Financial News - 12 april 2017, 07:13

Mandaat 100 miljoen euro.

(ABM FN-Dow Jones) Het beroepspensioenfonds van de Koninklijke Roeiers Vereniging Eendracht (KRVE) brengt een deel van haar beleggingsportefeuille ter waarde van 100 miljoen euro onder beheer bij ASR Vermogensbeheer. Dit maakte de verzekeraar woensdagochtend bekend.

Stichting Pensioenfonds voor Roeiers in het Rotterdamse havengebied (SPRH), dat de pensioenen voor de roeiers beheert, heeft momenteel 680 deelnemers die werken in de Rotterdamse haven. Roeiers maken zeeschepen los en vast, vervoeren loodsen en verrichten andere werkzaamheden voor de zeescheepvaart.

Het aandeel ASR Nederland sloot dinsdag op een rode beurs 0,4 procent hoger op 26,71 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Alphabet overtreft verwachtingen

Bedrijfsresultaat daalt op hogere omzet.

Gisteren - Lees verder

Correctie: Wall Street verdeeld gesloten

Markt kijkt uit naar start tweedaagse beleidsvergadering FOMC.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

ING sterkste stijger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street verdeeld gesloten

Markt kijkt uit naar start tweedaagse beleidsvergadering FOMC.

Gisteren - Lees verder

Beursblik: solide resultaten Unibail-Rodamco

JP Morgan wijst op herhalen outlook.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.