Neways zet stap in ontwikkeling keramische substraten

Redactie ABM Financial News - 12 april 2017, 08:20

Presenteert doorbraak op Japans congres.

(ABM FN-Dow Jones) Neways Electronics International heeft een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van high density keramische substraten. Dit meldde de toeleverancier voor elektronische componenten en besturingssystemen uit Son woensdag voorbeurs.

Voor Neways is het nu mogelijk om met bestaande conventionele zeefdruktechniek keramische substraten te voorzien van nieuwe structuren. "Een doorbraak in de miniaturisering van geïntegreerde elektronica", aldus het bedrijf. 

Componenten worden steeds kleiner terwijl zij tegelijkertijd meer functionaliteit krijgen en dichter bij de bron geplaatst moeten worden, bijvoorbeeld op een motor of in een ventiel. "Deze innovatie heeft tal van toepassingen in verscheidene sectoren", aldus Neways. "Hierbij kan gedacht worden aan nagenoeg onzichtbare gehoorapparaatjes, opto-elektronische datatransmitters, medische implantaten of sensoren van auto’s."

De bevindingen worden gepresenteerd op een congres in Japan, dat tussen 19 en 21 april plaatsvindt. 

Op een rood Damrak sloot het aandeel Neways Electronics dinsdag 6,0 procent hoger op 12,14 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursblik: winstdruk Vopak duurt voort

ING handhaaft koopadvies.

22 minuten geleden - Lees verder

Italiaans consumentenvertrouwen omhoog

Ondernemersvertrouwen ook hoger in juni.

38 minuten geleden - Lees verder

DSM ziet sterke omzetgroei in China aanhouden - media

CEO verwacht belasting op CO2-uitstoot.

56 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: RBC verhoogt advies Air France-KLM

Koersdoel naar 20,00.

1 uur geleden - Lees verder

Valuta: euro en dollar in balans

Markt kijkt naar optredens monetaire beleidsmakers.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
NEWAYS E... toevoegen aan uw watchlist 13,19 -0,08% -0,01 13,20