PageGroup boekt hogere winst

Redactie ABM Financial News - 12 april 2017, 08:59

Uitdagende marktomstandigheden in aantal grotere markten duurt voort.

(ABM FN-Dow Jones) PageGroup heeft in het eerste kwartaal een hogere bruto winst geboekt. Dit meldde de Britse recruiter woensdag voorbeurs in een trading update.

"De uitdagende marktomstandigheden in een aantal van onze grotere markten, zoals Brazilië, Singapore en in de divisie Financial Services, met name in New York, duurt voort, hoewel het effect op de algehele prestaties van deze regio's blijft afnemen", aldus CEO Steve Ingham.

PageGroup boekte in de eerste drie maanden van 2017 een 9,1 procent hogere brutowinst van 170,3 miljoen pond. In Europa, het Midden-Oosten en Afrika, ofwel EMEA, steeg de winst 14,8 procent. In Frankrijk steeg de winst 26 procent, in Duitsland was sprake van een stijging van 11 procent, maar in het Verenigd Koninkrijk werd een vlak resultaat geboekt, vanwege de aanhoudende onzekerheid rond het vertrek van het land uit de Europese Unie.

Outlook

Wat de toekomst betreft, liet Page weten zich te blijven richten op het genereren van winstgevende groei. De onderneming gaf daarbij aan in staat zijn om snel te reageren op veranderingen in de marktomstandigheden

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Heineken verkiest ander distributienetwerk in Brazilie - media

Coca-Cola Femsa ingeruild voor Brasil Kirin.

Gisteren - Lees verder

PayPal boekt meer winst op hogere omzet

Concern verhoogt outlook.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

RELX sterkste daler.

Gisteren - Lees verder

Wall Street toch in het rood gesloten

Geen grote volatiliteit na belastingplan Trump.

Gisteren - Lees verder

Wall Street in het groen

Geen grote volatiliteit na belastingplan Trump.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.