Beursblik: Morgan Stanley start met volgen ASR Nederland

Redactie ABM Financial News - 13 april 2017, 07:34

Advies vastgesteld op Gelijkgewogen.

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley is donderdag begonnen met het volgen van ASR Nederland met een Gelijkgewogen advies en een koersdoel van 29,20 euro.

De analisten van de zakenbank voorzien een sterk rendement. "Onze gedetailleerde analyse suggereert een aantrekkelijk duurzaam dividend en voldoende flexibiliteit voor verdere inkoop van eigen aandelen", aldus Morgan Stanley. "ASR heeft een solide balans met een Solvency 2 ratio die boven het sectorgemiddelde noteert", voegde de zakenbank toe.

Ondanks de voortdurende kostenbeheersing voorziet de bank een marginale daling van de winst in de komende jaren. "De Nederlandse verzekeringsmarkt heeft beperkte groeivooruitzichten en is zeer concurrerend", redeneerden de analisten van de bank. Dientengevolge voorzien de marktvorsers met name druk bij de levensverzekeringen, vanwege onder meer een lagere premiegroei en een krimp in individuele levensverzekeringen.

Het aandeel ASR Nederland sloot woensdag op een lager Damrak 0,3 procent in het groen op 26,78 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Laatste restje bedrijfscijfers en Jackson Hole

Relatief rustige week in verschiet.

2 uren geleden - Lees verder

Van Oord bouwt offshore windpark Deutsche Bucht

Geen financiƫle details.

3 uren geleden - Lees verder

Topman Corbion koopt aandelen bij

Voor bijna 700.000 euro aandelen gekocht.

3 uren geleden - Lees verder

Norges Bank vergroot belang in Besi

Kapitaalbelang teruggebracht tot boven vijf procent.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Drie fondsen hoger.

18 augustus 2017, 22:14 - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.