Beursupdate: Damrak lager van start gegaan

Redactie ABM Financial News - 13 april 2017, 09:19

Fagron uitblinker op Beursplein 5.

(ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs is donderdag in aanloop naar een lang weekend conform verwachting lager geopend. Kort na de beursgong koerste de AEX index 0,3 procent lager naar 516,13 punten, terwijl de Midkap eveneens 0,3 procent prijs gaf.

Onder de hoofdfondsen bleven uitschieters achterwege. SBM Offshore voerde de lijst van dalers aan met een verlies van krap een procent. Randstad noteerde in het groen met een stijging van een half procent. 

In de AMX was Air France-KLM een negatieve uitschieter met een verlies van meer dan twee procent, zonder duidelijk aanwijsbare reden. Wereldhave noteerde met een winst van enkele tienden van een procent nipt in het groen. 

Bij de kleinere fondsen kregen de cijfers van de magistrale bereiden Fagron een positief onthaal met een winst van bijna zes procent. Nedap en ForFarmers gaven juist meer dan een procent prijs. KBC Securities verhoogde het koersdoel voor ForFarmers met een ongewijzigd koopadvies, maar Kepler Cheuvreux verlaagde het advies voor de onderneming volgens analist Jauke de Jong van AFS van Kopen naar Houden met een ongewijzigd koersdoel van 8,25 euro.

 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

BlackRock iets groter in AkzoNobel

Belang van ruim vier procent.

Gisteren - Lees verder

Invesco halveert belang in SBM Offshore

Belang nog nipt boven meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

Norges Bank kleiner in Wereldhave

Belang onder meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

Norges Bank wat groter in Corbion

Belang van ruim 5 procent.

Gisteren - Lees verder

Beleggers positief de zomer in - ING Beleggersbarometer

Barometer licht lager in juni.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
AEX INDEX toevoegen aan uw watchlist 519,50 0,02% 0,11 519,39
AMX INDEX toevoegen aan uw watchlist 804,92 -0,09% -0,70 805,62
AScX INDEX toevoegen aan uw watchlist 998,66 0,07% 0,72 997,94