Beursupdate: Damrak lager van start gegaan

Redactie ABM Financial News - 13 april 2017, 09:19

Fagron uitblinker op Beursplein 5.

(ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs is donderdag in aanloop naar een lang weekend conform verwachting lager geopend. Kort na de beursgong koerste de AEX index 0,3 procent lager naar 516,13 punten, terwijl de Midkap eveneens 0,3 procent prijs gaf.

Onder de hoofdfondsen bleven uitschieters achterwege. SBM Offshore voerde de lijst van dalers aan met een verlies van krap een procent. Randstad noteerde in het groen met een stijging van een half procent. 

In de AMX was Air France-KLM een negatieve uitschieter met een verlies van meer dan twee procent, zonder duidelijk aanwijsbare reden. Wereldhave noteerde met een winst van enkele tienden van een procent nipt in het groen. 

Bij de kleinere fondsen kregen de cijfers van de magistrale bereiden Fagron een positief onthaal met een winst van bijna zes procent. Nedap en ForFarmers gaven juist meer dan een procent prijs. KBC Securities verhoogde het koersdoel voor ForFarmers met een ongewijzigd koopadvies, maar Kepler Cheuvreux verlaagde het advies voor de onderneming volgens analist Jauke de Jong van AFS van Kopen naar Houden met een ongewijzigd koersdoel van 8,25 euro.

 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beleggersvertrouwen blijft hoog en stabiel - ING BeleggersBarometer

AEX naar verwachting in de komende maanden omhoog.

Gisteren - Lees verder

Inverko klaar om uit eigen as te herrijzen

CEO voert orienterende gesprekken met kandidaten.

Gisteren - Lees verder

Timber meldt eerste belang in Avantium

Kapitaalbelang van ruim 3 procent.

Gisteren - Lees verder

FMR vergroot belang in Arcadis fractioneel

Kapitaalbelang verhoogd, stemrecht niet.

Gisteren - Lees verder

Goldman Sachs vergroot belang in Besi

Zowel kapitaalbelang als stemrecht verhoogd.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
AEX INDEX toevoegen aan uw watchlist 521,13 -0,15% -0,76 521,89
AMX INDEX toevoegen aan uw watchlist 781,67 0,67% 5,19 776,48
AScX INDEX toevoegen aan uw watchlist 974,12 0,05% 0,49 973,63