Hunter Douglas neemt belang in Vietnamese sectorgenoot

Redactie ABM Financial News - 13 april 2017, 08:45

Overnameprooi is toeleverancier van deelneming Hunter Douglas.

(ABM FN-Dow Jones) Hunter Douglas heeft een belang van 49 procent genomen in het Vietnamese Blaze, een ontwerper en fabrikant van gordijnen. Dit meldde de Nederlandse fabrikant van raam- en gevelbekleding donderdag voorbeurs.

In 2016 bedroeg de omzet van Blaze 15 miljoen dollar. Het in Hanoi gevestigde bedrijf is een strategische leverancier aan het Britse Blinds2go, een Bitse online retailer. Hunter Douglas houdt sinds 2016 een belang van 60 procent in dit concern.

Met de overname heeft Hunter Douglas het voornemen zijn positie op de textiele raambekledingmarkt via internet, directe verkoop en dealers in het Verenigd Koninkrijk en andere geselecteerde landen uit te breiden.

Het aandeel Hunter Douglas sloot donderdag op een fractioneel lager Damrak 0,3 procent in het rood op 63,61 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

BlackRock iets groter in AkzoNobel

Belang van ruim vier procent.

Gisteren - Lees verder

Invesco halveert belang in SBM Offshore

Belang nog nipt boven meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

Norges Bank kleiner in Wereldhave

Belang onder meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

Norges Bank wat groter in Corbion

Belang van ruim 5 procent.

Gisteren - Lees verder

Beleggers positief de zomer in - ING Beleggersbarometer

Barometer licht lager in juni.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
HUNTER D... toevoegen aan uw watchlist 78,03 -0,24% -0,19 78,22