NN Group benoemt management voor nieuwe combinatie Nederlandse bedrijf

Redactie ABM Financial News - 13 april 2017, 08:22

Integratieproces NN Group en Delta Lloyd van start.

(ABM FN-Dow Jones) NN Group heeft het management benoemd voor het gecombineerde Nederlandse bedrijf, nadat de overname met Delta Lloyd op 12 april werd afgerond. Dit meldde de Nederlandse verzekeraar donderdag voorbeurs.

NN Group kondigt aan nu met het integratieproces te beginnen. De bedrijfsstrategie voor de toekomst volgt later dit jaar, meldde NN.

Michel van Elk is benoemd tot CEO van de divisie Leven, Leon van Riet wordt aangesteld als CEO van bedrijfsonderdeel Schade & Inkomen en is tevens verantwoordelijk voor de ABN AMRO joint venture en Erik Muetstege wordt CEO van de bankdivisie. De drie bestuurders zullen rapporteren aan David Knibbe, CEO Nationale-Nederlanden en CEO Delta Lloyd.

Daarnaast worden er vier directeuren benoemd, die verantwoordelijk zijn voor de samenvoeging van de afdelingen van de twee levenbedrijven en bankactiviteiten. Zij rapporteren aan de desbetreffende CEO's.

Het aandeel NN Group sloot woensdag op een rood Damrak fractioneel lager op 29,33 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Galapagos grootste daler.

Gisteren - Lees verder

Intel stelt outlook 2017 opwaarts bij

Flink groei in eerste kwartaal.

Gisteren - Lees verder

Meer omzet en winst Starbucks

Cijfers schieten tekort.

Gisteren - Lees verder

Omzet GoPro boven verwachting

Kostenniveau teruggebracht door besparingen.

Gisteren - Lees verder

Verdere groei voor Google

Omzet en winst hoger in eerste kwartaal.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
NN Group toevoegen aan uw watchlist 30,33 -0,56% -0,17 30,50