Beursblik: JPMorgan verhoogt koersdoel DSM

Redactie ABM Financial News - 18 april 2017, 08:13

Koersdoel naar 61,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) JPMorgan Cazenove heeft dinsdag het koersdoel voor DSM licht verhoogd van 60,00 naar 61,00 euro met een onveranderd Neutraal advies.

De analisten van de Amerikaanse zakenbank lieten hun taxaties voor het Nederlandse speciaalchemiebedrijf grotendeels onveranderd, maar werden wel iets positiever over de volumegroei bij de tak Materials, als gevolg van de aanhoudende sterke eindmarkten en het effect van voorraadopbouw.

Daarentegen werden de analisten juist iets voorzichtiger over de volumeontwikkeling in het tweede kwartaal bij de tak diervoeding, als gevolg van de impact die het vleesschandaal in Brazilië heeft.

Tot slot actualiseerden de marktvorsers hun cijfers voor polyamide spreads en namen zij de koersontwikkeling van deelneming Patheon mee in hun koersdoelbepaling. Hoewel JPMorgan rekening houdt met een verdere daling van de prijzen voor vitamine E, doordat aan de aanbodzijde de capaciteit verder toeneemt, denkt de zakenbank dat de winstontwikkeling van DSM hierdoor slechts beperkt zal worden geraakt.

Het aandeel DSM sloot donderdag 0,2 procent lager op 65,41 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

BlackRock iets groter in AkzoNobel

Belang van ruim vier procent.

Gisteren - Lees verder

Invesco halveert belang in SBM Offshore

Belang nog nipt boven meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

Norges Bank kleiner in Wereldhave

Belang onder meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

Norges Bank wat groter in Corbion

Belang van ruim 5 procent.

Gisteren - Lees verder

Beleggers positief de zomer in - ING Beleggersbarometer

Barometer licht lager in juni.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
DSM KON toevoegen aan uw watchlist 66,10 -0,57% -0,38 66,48