Meevallend resultaat voor Volkswagen

Redactie ABM Financial News - 18 april 2017, 16:21

Meevaller te danken aan merk Volkswagen.

(ABM FN-Dow Jones) Volkswagen heeft dankzij de verkoop van meer Volkswagens een hoger resultaat behaald in de eerste drie maanden van dit jaar. Dit bleek dinsdag uit de voorlopige resultaten van de Duitse fabrikant van onder meer Audi en Skoda.

Volkswagen rapporteerde een operationeel resultaat van ongeveer 4,4 miljard euro en zei dat dit "significant" meer is dan de financiële markten hadden verwacht. Dit is vooral omdat er meer auto's van het merk Volkswagen werden verkocht. Dit merk was in het eerste kwartaal goed voor een bedrijfsresultaat van 0,9 miljard euro. Volgens de Duitsers werden de nieuwe modellen van Volkswagen goed ontvangen, met name de Tiguan. Bovendien waren de prestaties in West-Europa sterk en hielpen lagere vaste kosten ook mee.

Wat betreft heel 2017 blijft Volkswagen rekenen op een operationeel rendement op de omzet tussen de 6,0 en 7,0 procent.

Op woensdag drie mei maakt Volkswagen de volledige resultaten over het eerste kwartaal bekend.

Op een rode Duitse beurs steeg het aandeel Volkswagen met 3,2 procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

BlackRock iets groter in AkzoNobel

Belang van ruim vier procent.

Gisteren - Lees verder

Invesco halveert belang in SBM Offshore

Belang nog nipt boven meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

Norges Bank kleiner in Wereldhave

Belang onder meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

Norges Bank wat groter in Corbion

Belang van ruim 5 procent.

Gisteren - Lees verder

Beleggers positief de zomer in - ING Beleggersbarometer

Barometer licht lager in juni.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.