Ondernemingsraad TMG steunt bod van Mediahuis

Redactie ABM Financial News - 18 april 2017, 18:48

Hiermee is voorwaarde bod voldaan.

(ABM FN-Dow Jones) De Centrale Ondernemingsraad van Telegraaf Media Groep heeft zijn steun uitgesproken voor het overnamevoorstel van Mediahuis en VP Exploitatie ten kostte van het rivaliserende bod van Talpa. Dit maakte het mediabedrijf dinsdag nabeurs bekend.

Hiermee is één van de voorwaarden voor het bod voldaan.

De ondernemingsraad van TMG heeft afspraken gemaakt met Mediahuis en VP Exploitatie en zei er alle vertrouwen in te hebben dat de overname door Mediahuis zal bijdragen aan het herstel en de groeimogelijkheden voor het mediaconcern.

"Wij hopen dat dit advies ook bijdraagt aan de acceptatie van het te nemen besluit en ertoe zal leiden dat de linies weer gesloten worden en het vizier weer op de toekomst gericht kan worden", zei voorzitter Ria Mul van de Centrale Ondernemingsraad.

Het aandeel TMG is dinsdag 1,9 procent lager gesloten op 6,35 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Amerikaanse olievoorraden dalen

Capaciteitsbenutting van raffinaderijen omlaag naar 96,1 procent.

26 minuten geleden - Lees verder

Beursagenda: macro-economisch

Focus op notulen ECB.

29 minuten geleden - Lees verder

Beursagenda: buitenlandse fondsen

Cijferseizoen loopt op zijn eind.

30 minuten geleden - Lees verder

Beursagenda: Belgische bedrijven

Redelijk gevulde agenda.

31 minuten geleden - Lees verder

Beursagenda: Nederlandse bedrijven

Cijferseizoen nog volop bezig.

32 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
TELEGRAA... toevoegen aan uw watchlist 5,71 0,18% 0,01 5,70