Ondernemingsraad TMG steunt bod van Mediahuis

Redactie ABM Financial News - 18 april 2017, 18:48

Hiermee is voorwaarde bod voldaan.

(ABM FN-Dow Jones) De Centrale Ondernemingsraad van Telegraaf Media Groep heeft zijn steun uitgesproken voor het overnamevoorstel van Mediahuis en VP Exploitatie ten kostte van het rivaliserende bod van Talpa. Dit maakte het mediabedrijf dinsdag nabeurs bekend.

Hiermee is één van de voorwaarden voor het bod voldaan.

De ondernemingsraad van TMG heeft afspraken gemaakt met Mediahuis en VP Exploitatie en zei er alle vertrouwen in te hebben dat de overname door Mediahuis zal bijdragen aan het herstel en de groeimogelijkheden voor het mediaconcern.

"Wij hopen dat dit advies ook bijdraagt aan de acceptatie van het te nemen besluit en ertoe zal leiden dat de linies weer gesloten worden en het vizier weer op de toekomst gericht kan worden", zei voorzitter Ria Mul van de Centrale Ondernemingsraad.

Het aandeel TMG is dinsdag 1,9 procent lager gesloten op 6,35 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Markt straft cijfers Microsoft af

Resultaten redelijk in lijn met verwachtingen.

12 minuten geleden - Lees verder

Amazon haalt eigen verwachtingen

Topman lovend over Indiase operaties.

23 minuten geleden - Lees verder

Omzetverdubbeling voor Galapagos

Kaspositie stijgt flink door openbaar bod.

33 minuten geleden - Lees verder

Kleine winsten op Wall Street

Olieprijs flink lager gesloten.

47 minuten geleden - Lees verder

Kleine winsten op Wall Street in de maak

Olieprijs stevig lager.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
TELEGRAA... toevoegen aan uw watchlist 6,16 0,16% 0,01 6,15