Beursblik: S&P Equity Research verhoogt koersdoel Heineken

Redactie ABM Financial News - 19 april 2017, 10:30

Koersdoel naar 82,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) S&P Equity Research heeft woensdag het koersdoel voor Heineken verhoogd van 76,00 naar 82,00 euro met een ongewijzigd Houden advies. 

Volgens analist Caren Ngo Siew Teng van S&P Equity Research ligt het nieuwe koersdoel nu in lijn met de waardering van sectorgenoten. De analist noemde Heineken nog steeds een van de grootste spelers op de mondiale biermarkt. 

S&P Equity Research paste de ramingen voor de brouwer verder niet aan, nadat de resultaten in het eerste kwartaal van 2017 conform verwachting waren. De brouwer realiseerde een autonome groei van de geconsolideerde biervolumes van 0,6 procent. De totale groei bedroeg 1,0 procent.

Verder bleek de marktvorser te spreken over de autonome volumegroei van 2,5 procent en de nettowinst die 12 procent hoger lag dan in het eerste kwartaal van 2016. Bovendien werd de outlook voor 2017 gehandhaafd. Evenwel zijn deze "positieve punten" al ingeprijsd in de huidige koers, waarop S&P Equity Research besloot het Houden advies te handhaven.  

Op een groen Damrak koerste het aandeel Heineken woensdagochtend 1,2 procent hoger op 81,50.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Futures wijzen op lagere opening Wall Street

Markten zien macrocijfers tegemoet.

1 uur geleden - Lees verder

Lowe's verlaagt winstverwachting ondanks stijgende resultaten

Amerikaanse doe-het-zelver handhaaft omzetverwachting.

1 uur geleden - Lees verder

Weinig beweging op Europese beurzen

Wachten op Jackson Hole.

1 uur geleden - Lees verder

Dochter Kardan haalt opdrachten Angola binnen

Voor bijna 300 miljoen dollar werk.

1 uur geleden - Lees verder

Beursblik: orderboek Sif richtpunt voor beleggers

Beleggers benieuwd naar bezetting Rotterdamse Maasvlakte.

2 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
HEINEKEN toevoegen aan uw watchlist 87,34 0,17% 0,15 87,19