Olie fors goedkoper

Redactie ABM Financial News - 19 april 2017, 21:14

Daling met bijna 2 dollar.

(ABM FN-Dow Jones) De prijs voor een vat ruwe olie is dinsdag onderuitgegaan in de Amerikaanse handel, tot het laagste punt in tweeenhalve week.

De mei-future voor een vat ruwe olie sloot woensdag op de New York Mercantile Exchange 1,97 dollar lager, of 3,8 procent, op 50,44 dollar.

Een onverwachte stijging van de wekelijkse benzinevoorraden in de Verenigde Staten veroorzaakte eerder op de dag al een prijsdaling, die verder toenam in de loop van de dag. De handel was volatiel, door de expiratie van de mei-future van West Texas Intermediate-olie op donderdag.

De olieprijs dook onder 51 dollar na de publicatie van het Beige Book van de Fed. "Daarin stond in algemene zin niets dat de Fed ervan zou weerhouden om de rente in juni te verhogen, zodat de dollar steeg, wat bijdroeg aan de daling van de olieprijs", zei analist Phil Flynn van Price Futures Group. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Heineken verkiest ander distributienetwerk in Brazilie - media

Coca-Cola Femsa ingeruild voor Brasil Kirin.

Gisteren - Lees verder

PayPal boekt meer winst op hogere omzet

Concern verhoogt outlook.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

RELX sterkste daler.

Gisteren - Lees verder

Wall Street toch in het rood gesloten

Geen grote volatiliteit na belastingplan Trump.

Gisteren - Lees verder

Wall Street in het groen

Geen grote volatiliteit na belastingplan Trump.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.