Resultaten BlackRock in de lift

Redactie ABM Financial News - 19 april 2017, 12:44

Beheerd vermogen ook omhoog in eerste kwartaal.

(ABM FN-Dow Jones) BlackRock heeft in het eerste kwartaal van 2017 een hogere omzet en winst geboekt en zag bovendien het beheerd vermogen flink groeien. Dit meldde de Amerikaanse vermogensbeheerder woensdag voorbeurs.

In het eerste kwartaal realiseerde BlackRock een omzet van 2,82 miljard dollar, tegen 2,62 miljard in dezelfde periode een jaar eerder. Het beheerd vermogen steeg met 14 procent op jaarbasis tot 5,42 biljoen dollar. Uit alle regio’s rapporteerde BlackRock een stijging van het beheerd vermogen.

De operationele winst steeg van 0,96 miljard naar 1,15 miljard dollar. Onder de streep resteerde een nettowinst van 862 miljoen dollar, tegenover 657 miljoen dollar een jaar eerder. Per aandeel kwam de aangepaste winst uit op 5,23 dollar, tegen 3,92 dollar een jaar eerder.

Het aandeel BlackRock sloot dinsdag in de reguliere handel 0,1 procent lager op 383,61 dollar. In de elektronische handel voorbeurs werd nog niet in het aandeel gehandeld.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

ABN AMRO verkoopt vastgoedleningen aan Cumberland

Leningen met waarde dik 200 miljoen euro.

46 minuten geleden - Lees verder

Rechter vindt informatieverstrekking Aegon beleggersverzekeringen onvoldoende

Schadevergoeding moet nog worden vastgesteld.

1 uur geleden - Lees verder

Amerikaanse olievoorraden stijgen licht

Capaciteitsbenutting van raffinaderijen daalde naar 94,0 procent.

1 uur geleden - Lees verder

Beursagenda: macro-economisch

Volle agenda.

1 uur geleden - Lees verder

Beursagenda: buitenlandse fondsen

Enkele bedrijfscijfers op de rol.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.