Resultaten BlackRock in de lift

Redactie ABM Financial News - 19 april 2017, 12:44

Beheerd vermogen ook omhoog in eerste kwartaal.

(ABM FN-Dow Jones) BlackRock heeft in het eerste kwartaal van 2017 een hogere omzet en winst geboekt en zag bovendien het beheerd vermogen flink groeien. Dit meldde de Amerikaanse vermogensbeheerder woensdag voorbeurs.

In het eerste kwartaal realiseerde BlackRock een omzet van 2,82 miljard dollar, tegen 2,62 miljard in dezelfde periode een jaar eerder. Het beheerd vermogen steeg met 14 procent op jaarbasis tot 5,42 biljoen dollar. Uit alle regio’s rapporteerde BlackRock een stijging van het beheerd vermogen.

De operationele winst steeg van 0,96 miljard naar 1,15 miljard dollar. Onder de streep resteerde een nettowinst van 862 miljoen dollar, tegenover 657 miljoen dollar een jaar eerder. Per aandeel kwam de aangepaste winst uit op 5,23 dollar, tegen 3,92 dollar een jaar eerder.

Het aandeel BlackRock sloot dinsdag in de reguliere handel 0,1 procent lager op 383,61 dollar. In de elektronische handel voorbeurs werd nog niet in het aandeel gehandeld.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Gemalto verlaagt opnieuw winstverwachting

Omzetdaling eerste kwartaal conform verwachting.

2 uren geleden - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Galapagos grootste daler.

Gisteren - Lees verder

Intel stelt outlook 2017 opwaarts bij

Flink groei in eerste kwartaal.

Gisteren - Lees verder

Meer omzet en winst Starbucks

Cijfers schieten tekort.

Gisteren - Lees verder

Omzet GoPro boven verwachting

Kostenniveau teruggebracht door besparingen.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.