Beursblik: NIBC verhoogt koersdoel Sligro Food Group

Redactie ABM Financial News - 20 april 2017, 09:54

Koersdoel naar 36,76 euro.

(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft donderdag het koersdoel voor Sligro Food Group verhoogd van 35,68 naar 36,76 euro met een ongewijzigd Neutraal advies.

Analist John David Roeg merkte naar aanleiding van de trading update over het eerste kwartaal op dat de omzetcijfers op zichzelf geen reden zijn voor een koersbeweging, maar dat de mededeling dat de blijvend teleurstellende prestaties van Retail reden voor het management zijn om de Emté winkeloperaties in het tweede kwartaal kritisch te analyseren en daar bij de halfjaarrapportage nadere mededelingen over te doen, waarschijnlijk wel tot een positieve koersreactie zal leiden.

De marktvorser merkte daarbij op dat de potentiële verkoop van de divisie wellicht enkele euro's per aandeel aan de koers kan toevoegen.

Roeg ziet voldoende kandidaten voor de overname van de hele winkelketen of delen van het winkelbestand en noemt daarbij Jumbo, leden van de Superunie en het Belgische Colruyt.

Behalve de mogelijkheid van het afstoten van de supermarktketen, noemt Roeg een fusie met één van de andere Superunie-leden als optie, om de inkoopcondities van de hele Sligro Food Group niet negatief te beïnvloeden.

Op een overwegend groen Damrak noteerde het aandeel Sligro Food Group donderdagochtend 0,3 procent hoger op 35,04 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

BlackRock iets groter in AkzoNobel

Belang van ruim vier procent.

11 uren geleden - Lees verder

Invesco halveert belang in SBM Offshore

Belang nog nipt boven meldingsgrens.

11 uren geleden - Lees verder

Norges Bank kleiner in Wereldhave

Belang onder meldingsgrens.

12 uren geleden - Lees verder

Norges Bank wat groter in Corbion

Belang van ruim 5 procent.

12 uren geleden - Lees verder

Beleggers positief de zomer in - ING Beleggersbarometer

Barometer licht lager in juni.

12 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
SLIGRO F... toevoegen aan uw watchlist 40,09 0,10% 0,04 40,05