Beursblik: Theodoor Gilissen positiever over Arcadis na kwartaalresultaten

Redactie ABM Financial News - 20 april 2017, 11:52

Advies naar Aanbevolen.

(ABM FN-Dow Jones) Theodoor Gilissen heeft zijn advies op Arcadis verhoogt van Speculatief Aanbevolen naar Aanbevolen met een koersdoel van 17,00 euro, in reactie op de resultaten van het ingenieursbureau.

Analist Joost van Beek ziet steeds meer lichtpuntjes optreden nadat de resultaten van Arcadis in 2016 behoorlijk verzwakten. De operationele winst lag weliswaar lager dan het eerste kwartaal van 2016 maar vertoonde wel verbetering ten opzichte van de overige kwartalen vorig jaar. Daar komt bij dat het werkkapitaal door verwachten betalingen van klanten uit het Midden-Oosten in het tweede en derde kwartaal kan verbeteren.

Toch waarschuwt Van Beek ervoor dat er nog steeds risico's zijn verbonden aan een belegging in Arcadis. De onderneming heeft nog steeds te kampen met verlieslatende prestaties in Brazilië, terwijl de vraag vanuit het Midden-Oosten lager is.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Arcadis 1,6 procent lager.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Wall Street richting lagere opening

Na lang weekend weer handel in New York.

11 minuten geleden - Lees verder

Amerikaanse inkomens stijgen conform verwachting

Zowel inkomens als uitgaven stijgen met 0,4 procent.

22 minuten geleden - Lees verder

Duitse inflatie loopt minder hard op

Consumentenprijzen stijgen in mei 1,5 procent.

56 minuten geleden - Lees verder

VimpelCom wil leningen herfinancieren

Aflossing gekoppeld aan uitgifte nieuwe obligaties.

1 uur geleden - Lees verder

Amerikaanse futures wijzen op licht lagere opening Wall Street

Na lang weekend weer handel in New York.

2 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ARCADIS toevoegen aan uw watchlist 15,92 -1,12% -0,18 16,10