Fed beboet Deutsche Bank

Redactie ABM Financial News - 20 april 2017, 22:51

Boete bedraagt 157 miljoen dollar.

(ABM FN-Dow Jones) De Federal Reserve heeft twee handhavende stappen gezet tegen Deutsche Bank, wat betekent dat de bank een civielrechtelijke boete moet betalen van in totaal 156,6 miljoen dollar. Dat maakte de Amerikaanse centrale bank en toezichthouder donderdag bekend.

Deutsche Bank moet een boete van 137 miljoen dollar betalen voor onveilige en ongezonde praktijken in de valutamarkt, plus een boete van 19,7 miljoen dollar omdat de bank zich tot 30 maart vorig jaar niet voldoende heeft gehouden aan de zogeheten Volcker rule.

De Fed zou tekortkomingen hebben gevonden in de supervisie van en de interne controle van valutahandelaren die Amerikaanse dollars en buitenlandse valuta kopen en verkopen voor eigen rekening van Deutsche Bank en voor de klanten van de bank. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

European Select Growth Opportunities Fund meldt kleiner belang in Esperite

Kapitaalbelang daalt onder 15 procent.

15 minuten geleden - Lees verder

Norges Bank vergroot belang in ASMI

Zowel kapitaalbelang als stemrecht boven 3 procent.

16 minuten geleden - Lees verder

Marshall Wace verkleint belang in IMCD fractioneel

Kapitaalbelang teruggebracht tot onder meldingsgrens.

17 minuten geleden - Lees verder

Norges Bank verkleint belang in BE Semiconductor Industries nipt

Zowel kapitaalbelang als stemrecht onder vijf procent.

18 minuten geleden - Lees verder

OPEC in november om tafel over lot productieverlaging - media

Olievoorraden meer gedaald dan verwacht.

18 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.