Beursblik: trading update Wereldhave schetst stabiel beeld

Redactie ABM Financial News - 21 april 2017, 10:47

Franse bezettingsgraad onder druk volgens UBS.

(ABM FN-Dow Jones) De trading update van vastgoedfonds Wereldhave heeft een grotendeels stabiel beeld getoond, waarbij de bezettingsgraad stabiel was, twee Nederlandse objecten boven boekwaarde werden verkocht en de outlook voor het hele boekjaar werd bevestigd. Dit concludeerden analisten van UBS na publicatie van de update van het Nederlandse vastgoedfonds.

De analisten benadrukten echter de daling van de bezettingsgraad in Frankrijk van 94,4 procent eind 2016 naar 93,5 procent eind maart 2017, met name gezien Wereldhave's doelstelling om in 2019 een bezettingsgraad te realiseren van 97 procent.

"Daarentegen is Wereldhave positief over de vooruitzichten voor Nederland, waar het hersteld sterk is", aldus UBS.

Het aandeel Wereldhave noteert volgens UBS momenteel tegen een korting van 17 procent ten opzichte van de intrinsieke waarde (NAV), "wat de zwakkere outlook voor middelgroot vastgoed reflecteert op het Europese vasteland", aldus de analisten.

UBS hanteert voor Wereldhave een Neutraal advies met een koersdoel van 41,75 euro. Het aandeel noteerde vrijdag op een rood Damrak 0,4 procent lager op 42,05 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

KPN koopt internet service provider Solcon

Geen overnameprijs gecommuniceerd.

49 minuten geleden - Lees verder

Wall Street richting verdeelde opening

Nasdaq weer onder druk.

1 uur geleden - Lees verder

Groei Amerikaanse economie hoger dan verwacht

Economische groei eerste kwartaal 1,4 procent.

1 uur geleden - Lees verder

Meer uitkeringen aangevraagd in VS

Steunaanvragen stijgen met 2.000 stuks.

1 uur geleden - Lees verder

Conagra Brands boekt hogere winst

Omzet omlaag.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
WERELDHAVE toevoegen aan uw watchlist 42,69 -1,32% -0,57 43,26