ASML mikt op nieuw logistiek centrum - media

Redactie ABM Financial News - 3 april 2017, 05:51

Nog geen uitsluitsel over start bouw in Veldhoven.

(ABM FN-Dow Jones) ASML wil een nieuw logistiek centrum realiseren in Veldhoven, de thuisbasis van de toeleverancier van de halfgeleidersector. Dit schreef Het Financieele Dagblad na een bevestiging van een woordvoerder van het bedrijf. 

De nieuwe hal, met een grootte van 30.000 tot 40.000 vierkante meter, is noodzakelijk gelet op de groeiende omvang van de chipmachines. In de hal wil ASML onderdelen van leveranciers ontvangen en machinedelen verzendklaar maken. 

Volgens de woordvoerder zijn de bouwplannen nog prematuur. De gemeenteraad moet nog goedkeuring geven voor het betrekken van een doorgaande weg bij het ASML-terrein en ook de start van de bouw staat nog niet vast, aldus het FD. 

Het aandeel sloot vrijdag op een groen Damrak 0,3 procent hoger op 124,40 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Heineken verkiest ander distributienetwerk in Brazilie - media

Coca-Cola Femsa ingeruild voor Brasil Kirin.

Gisteren - Lees verder

PayPal boekt meer winst op hogere omzet

Concern verhoogt outlook.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

RELX sterkste daler.

Gisteren - Lees verder

Wall Street toch in het rood gesloten

Geen grote volatiliteit na belastingplan Trump.

Gisteren - Lees verder

Wall Street in het groen

Geen grote volatiliteit na belastingplan Trump.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ASML HOL... toevoegen aan uw watchlist 121,85 -1,02% -1,25 123,10