ASML mikt op nieuw logistiek centrum - media

Redactie ABM Financial News - 3 april 2017, 05:51

Nog geen uitsluitsel over start bouw in Veldhoven.

(ABM FN-Dow Jones) ASML wil een nieuw logistiek centrum realiseren in Veldhoven, de thuisbasis van de toeleverancier van de halfgeleidersector. Dit schreef Het Financieele Dagblad na een bevestiging van een woordvoerder van het bedrijf. 

De nieuwe hal, met een grootte van 30.000 tot 40.000 vierkante meter, is noodzakelijk gelet op de groeiende omvang van de chipmachines. In de hal wil ASML onderdelen van leveranciers ontvangen en machinedelen verzendklaar maken. 

Volgens de woordvoerder zijn de bouwplannen nog prematuur. De gemeenteraad moet nog goedkeuring geven voor het betrekken van een doorgaande weg bij het ASML-terrein en ook de start van de bouw staat nog niet vast, aldus het FD. 

Het aandeel sloot vrijdag op een groen Damrak 0,3 procent hoger op 124,40 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Alphabet overtreft verwachtingen

Bedrijfsresultaat daalt op hogere omzet.

Gisteren - Lees verder

Correctie: Wall Street verdeeld gesloten

Markt kijkt uit naar start tweedaagse beleidsvergadering FOMC.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

ING sterkste stijger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street verdeeld gesloten

Markt kijkt uit naar start tweedaagse beleidsvergadering FOMC.

Gisteren - Lees verder

Beursblik: solide resultaten Unibail-Rodamco

JP Morgan wijst op herhalen outlook.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ASML HOL... toevoegen aan uw watchlist 131,70 0,08% 0,10 131,60