Basic-Fit stelt nieuwe commissarissen voor

Redactie ABM Financial News - 3 april 2017, 08:46

Van der Graaf en Van der Heijden aangedragen.

(ABM FN-Dow Jones) Basic-Fit wil Kees van der Graaf en Rob van der Heijden voor een periode van vier jaar aanstellen als commissaris en moet afscheid nemen van voorzitter van de raad van commissarissen Ronald van der Vis. Dit maakte de uitbater van fitnessclubs maandag voorbeurs bekend. 

Van der Graaf is al bestuurslid bij onder meer GrandVision en Carlsberg in Denemarken, terwijl Van der Heijden oprichter is van consultancybureau Citadel International en posities heeft bekleed bij Commerzbank Nederland. 

Ronald van der Vis zal zich niet opnieuw verkiesbaar stellen als voorzitter van de raad van commissarissen bij Basic-Fit en zal het bedrijf dan ook verlaten. Van der Vis was sinds 2013 bestuurslid van de uitbater van fitnessclubs. Van der Graaf zal de positie als voorzitter overnemen van Van der Vis.

Op een groen Damrak sloot het aandeel Basic-Fit vrijdag 2,7 procent hoger op 16,34 euro. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Gemalto verlaagt opnieuw winstverwachting

Omzetdaling eerste kwartaal conform verwachting.

1 uur geleden - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Galapagos grootste daler.

Gisteren - Lees verder

Intel stelt outlook 2017 opwaarts bij

Flink groei in eerste kwartaal.

Gisteren - Lees verder

Meer omzet en winst Starbucks

Cijfers schieten tekort.

Gisteren - Lees verder

Omzet GoPro boven verwachting

Kostenniveau teruggebracht door besparingen.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.