Belgische en Duitse toezichthouder keuren onderzoeksaanvraag Kiadis Pharma goed

Redactie ABM Financial News - 3 april 2017, 07:15

Goedkeuring voor studies met ATIR101 en ATIR201.

(ABM FN) Kiadis Pharma heeft goedkeuring gekregen voor het starten van een tweetal nieuwe onderzoeken. Dit maakte het biotechbedrijf met een notering in zowel Amsterdam als Brussel maandag voorbeurs bekend.

Kiadis kreeg goedkeuring van de Belgische autoriteiten voor het starten van een Fase III studie met ATIR101 en toestemming van de Duitse autoriteiten voor het starten van een Fase I/II studie met ATIR201. Eerder al gaf de Canadese toezichthouder goedkeuring voor de Fase III met ATIR101 en deden de Britse autoriteiten hetzelfde voor de Fase I/II studie met ATIR201.

Kiadis Pharma richt zich op de ontwikkeling van immuuntherapie-producten voor de behandeling van bloedkankers en erfelijke bloedaandoeningen. De producten van het biotechbedrijf zouden moeten bijdragen aan een betere werking van stamceltransplantatie.

Het aandeel Kiadis Pharma sloot vrijdag 9,6 procent lager op 8,98 euro.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Holland Colours op zoek naar nieuwe CEO

Huidige topman halverwege tweede vierjaarstermijn.

34 minuten geleden - Lees verder

Beursupdate: Amsterdamse beurs opent lager

Macro-economische agenda Europa leeg.

1 uur geleden - Lees verder

Valuta: rustige start handelsweek op valutamarkt

Zwaartepunt vrijdag met publicatie Duitse Ifo-index.

1 uur geleden - Lees verder

Kardan-dochter Tahal stapt in regeringsproject in Zambia

Landbouw- en waterproject heeft waarde van 176 miljoen dollar.

1 uur geleden - Lees verder

Møller-Mærsk verkoopt olietak aan Total

Deense containerrederij ontvangt 7,45 miljard dollar.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
KIADIS toevoegen aan uw watchlist 5,89 -0,51% -0,03 5,84