Ryanair gaat connecties aanbieden op vluchten van andere maatschappijen

Redactie ABM Financial News - 6 april 2017, 14:47

Ierse budgetmaatschappij wil ook intercontinentale bestemmingen aanbieden.

(ABM FN-Dow Jones) Luchtvaartmaatschappij Ryanair gaat in de loop van dit jaar connecties aanbieden op vluchten van andere luchtvaartmaatschappijen en wil daarmee zijn passagiers ook intercontinentale bestemmingen kunnen aanbieden. Dit maakte de Ierse budgetmaatschappij donderdag bekend. 

De in aantal passagiers gemeten grootste luchtvaartmaatschappij van Europa maakte nog niet bekend of de aangeboden connecties in de vorm van codesharing zal plaatsvinden, of op een andere wijze wordt gefaciliteerd. Bij code sharing verkoopt een luchtvaartmaatschappij een ticket op eigen naam, waarbij een deel van het totale vliegtraject door een andere maatschappij wordt gevlogen. 

Ryanair is al enige tijd met Norwegian Air Shuttle en Aer Lingus in gesprek over het aanbieden van transfervluchten.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

BlackRock iets groter in AkzoNobel

Belang van ruim vier procent.

Gisteren - Lees verder

Invesco halveert belang in SBM Offshore

Belang nog nipt boven meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

Norges Bank kleiner in Wereldhave

Belang onder meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

Norges Bank wat groter in Corbion

Belang van ruim 5 procent.

Gisteren - Lees verder

Beleggers positief de zomer in - ING Beleggersbarometer

Barometer licht lager in juni.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.