Ryanair gaat connecties aanbieden op vluchten van andere maatschappijen

Redactie ABM Financial News - 6 april 2017, 14:47

Ierse budgetmaatschappij wil ook intercontinentale bestemmingen aanbieden.

(ABM FN-Dow Jones) Luchtvaartmaatschappij Ryanair gaat in de loop van dit jaar connecties aanbieden op vluchten van andere luchtvaartmaatschappijen en wil daarmee zijn passagiers ook intercontinentale bestemmingen kunnen aanbieden. Dit maakte de Ierse budgetmaatschappij donderdag bekend. 

De in aantal passagiers gemeten grootste luchtvaartmaatschappij van Europa maakte nog niet bekend of de aangeboden connecties in de vorm van codesharing zal plaatsvinden, of op een andere wijze wordt gefaciliteerd. Bij code sharing verkoopt een luchtvaartmaatschappij een ticket op eigen naam, waarbij een deel van het totale vliegtraject door een andere maatschappij wordt gevlogen. 

Ryanair is al enige tijd met Norwegian Air Shuttle en Aer Lingus in gesprek over het aanbieden van transfervluchten.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Gemalto verlaagt opnieuw winstverwachting

Omzetdaling eerste kwartaal conform verwachting.

2 uren geleden - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Galapagos grootste daler.

Gisteren - Lees verder

Intel stelt outlook 2017 opwaarts bij

Flink groei in eerste kwartaal.

Gisteren - Lees verder

Meer omzet en winst Starbucks

Cijfers schieten tekort.

Gisteren - Lees verder

Omzet GoPro boven verwachting

Kostenniveau teruggebracht door besparingen.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.