Altice USA onderzoekt mogelijkheden beursgang - media

Redactie ABM Financial News - 7 april 2017, 12:44

Mogelijk twintig procent van Amerikaans onderdeel naar de markt.

(ABM FN-Dow Jones) Altice onderzoekt een eventuele verkoop van 20 procent van de Amerikaanse activiteiten via een beursgang in het lopende tweede kwartaal. Dit schreef persbureau Bloomberg vrijdag op basis van bronnen. 

Met de beursgang van Altice USA wil de Franse kabelaar met een notering op het Damrak profiteren van de goede omstandigheden op de aandelenmarkten om geld op te halen. De opbrengsten zou Altice willen investeren in lokale overnames. Naar verluidt heeft Altice het vizier op Cox Communications gericht. 

Altice zal naar verwachting slechts een klein belang naar de beurs brengen. Het gros van de aandelen zal volgens bronnen van Bloomberg worden aangeboden door Canada Pension Plan Investment Board en BC Partners, die samen ruim 31 procent van de Amerikaanse dochter van Altice bezitten. 

Volgens Bloomberg moet een definitief besluit over een IPO nog worden genomen.  

Het aandeel Altice noteerde vrijdag op een vlak Damrak 2,3 procent hoger op 20,87 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Fitch handhaaft hoogste kredietrating Nederland

AAA rating met stabiele outlook.

2 uren geleden - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Galapagos grootste daler.

Gisteren - Lees verder

Amerikaanse beurzen sluiten lager

Amerikaanse economie groeit minder hard dan verwacht.

Gisteren - Lees verder

Wall Street koerst af op lager slot

Amerikaanse economie groeit minder hard dan verwacht.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs sluit hoger

Logisch herstel volgens CMC Markets.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ALTICE toevoegen aan uw watchlist 22,81 0,26% 0,06 22,75