Beursblik: Bryan Garnier verhoogt koersdoel Unilever

Redactie ABM Financial News - 7 april 2017, 09:46

Koersdoel naar 46,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Bryan Garnier heeft vrijdag het koersdoel voor Unilever verhoogd van 44,00 naar 46,00 euro met een ongewijzigd Neutraal advies.

Analist Virginie Roumage vindt de keuze van Unilever voor de meest voorzichtige opties in antwoord op het afgewezen afgewezen bod Kraft Heinz verstandig en wees daarbij op de verhoogde margedoelstellingen, een aandeleninkoopprogramma en het afstoten van de spreads-activiteiten.

De strategie-update is daarmee in grote lijnen in overeenstemming met de eigen analyse. De marktvorser merkte daarbij op dat het Brits-Nederlandse concern als één van de beste presteert op het gebied van margeverbetering, het realiseren van kasinstroom en de teruggave van kapitaal aan aandeelhouders.

Bryan Garnier handhaafde het advies voor Unilever op Neutraal, omdat de bekendmakingen al in het aandeel zijn ingeprijsd en het fonds sinds het bod van Kraft Heinz 15 procent boven het gemiddelde van de STOXX Europe 600 heeft gepresteerd.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Unilever vrijdagochtend 0,2 procent lager op 46,93 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Gemalto verlaagt opnieuw winstverwachting

Omzetdaling eerste kwartaal conform verwachting.

1 uur geleden - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Galapagos grootste daler.

Gisteren - Lees verder

Intel stelt outlook 2017 opwaarts bij

Flink groei in eerste kwartaal.

Gisteren - Lees verder

Meer omzet en winst Starbucks

Cijfers schieten tekort.

Gisteren - Lees verder

Omzet GoPro boven verwachting

Kostenniveau teruggebracht door besparingen.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
UNILEVER toevoegen aan uw watchlist 47,86 -0,23% -0,11 47,97