Arcadis helpt acht gemeenten bij klimaatbestendig waterbeleid

Redactie ABM Financial News - 15 mei 2017, 07:40

Geen financiele details gemeld.

(ABM FN-Dow Jones) Arcadis gaat acht gemeenten binnen de samenwerkingsregio Zaanstreek - Waterland en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier helpen bij de invulling van het waterbeleid voor de periode 2018 tot 2023. Dit maakte het internationale advies- en ingenieursconcern maandag voorbeurs bekend, zonder financiële details te noemen. 

Een belangrijke doelstelling van de samenwerking is volgens Arcadis de ontwikkeling van een visie op het klimaatbestendig maken van de bebouwde omgeving. Het concern zet kennis in op onder meer de gebieden van stedelijk watermanagement en stedelijke inrichting om tot een duurzaam beleid te komen. 

Op een groen Damrak sloot het aandeel Arcadis vrijdag 0,9 procent hoger op 15,50 euro. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Alle aandelen lager.

Gisteren - Lees verder

Wall Street sluit lager

Google en Facebook opnieuw onder druk.

Gisteren - Lees verder

Wall Street koerst op verlies

Google en Facebook opnieuw onder druk.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs strekt winstreeks uit tot vier dagen

Speculanten op lagere olieprijs schrikken van cyberaanvallen

Gisteren - Lees verder

Aandeelhouders stemmen 8 augustus over nieuwe bestuurders ABN AMRO

Clifford Abrahams en Tanja Cuppen worden voorgedragen.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ARCADIS toevoegen aan uw watchlist 16,17 -1,82% -0,30 16,47