Arcadis helpt acht gemeenten bij klimaatbestendig waterbeleid

Redactie ABM Financial News - 15 mei 2017, 07:40

Geen financiele details gemeld.

(ABM FN-Dow Jones) Arcadis gaat acht gemeenten binnen de samenwerkingsregio Zaanstreek - Waterland en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier helpen bij de invulling van het waterbeleid voor de periode 2018 tot 2023. Dit maakte het internationale advies- en ingenieursconcern maandag voorbeurs bekend, zonder financiële details te noemen. 

Een belangrijke doelstelling van de samenwerking is volgens Arcadis de ontwikkeling van een visie op het klimaatbestendig maken van de bebouwde omgeving. Het concern zet kennis in op onder meer de gebieden van stedelijk watermanagement en stedelijke inrichting om tot een duurzaam beleid te komen. 

Op een groen Damrak sloot het aandeel Arcadis vrijdag 0,9 procent hoger op 15,50 euro. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Rode start Europese handelsweek

Nervositeit over Noord-Korea laait weer op.

24 minuten geleden - Lees verder

Overname energiebedrijf Oncor door Berkshire Hathaway van de baan

Warren Buffetts investeringsbedrijf afgetroefd door andere koper.

41 minuten geleden - Lees verder

Batenburg verdubbelt winst

Omzet 15 procent hoger.

54 minuten geleden - Lees verder

Damrak blijft dalen

Neerwaartse trend eind vorige week zet door.

1 uur geleden - Lees verder

Ajax verlengt contract De Ligt

Contract met twee jaar verlengd.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ARCADIS toevoegen aan uw watchlist 17,25 -0,81% -0,14 17,39