Beursblik: update Van Lanschot klinkt goed

Redactie ABM Financial News - 18 mei 2017, 09:55

ING blijft meer ruimte zien voor kapitaalteruggave.

(ABM FN-Dow Jones) De trading update van Van Lanschot bevatte weinig concrete cijfers, maar wijst op een operationeel en ook financieel solide start van het jaar. Dit stelde ING donderdag in een rapport.

De bank meldde verbeterende resultaten en een positieve ontwikkeling van de winst. De instroom van beheerd vermogen was 0,4 miljard euro terwijl de kernkapitaalratio verbeterde van 18,6 tot 19,0 procent. 

ING verwacht dat beleggers de update zullen opvatten als een bevestiging dat de strategie wordt uitgevoerd. De bank herhaalt zijn opinie dat Van Lanschot voorzichtig is in zijn doelstelling op tot 2020 tenminste 250 miljoen euro aan kapitaal terug te geven. ING ziet ruimte voor het dubbele bedrag. 

ING heeft een koopadvies en koersdoel van 27,00 euro.

Het aandeel Van Lanschot noteerde donderdag 1,4 procent lager op 25,81 euro op een rode beurs.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Alle aandelen lager.

Gisteren - Lees verder

Wall Street sluit lager

Google en Facebook opnieuw onder druk.

Gisteren - Lees verder

Wall Street koerst op verlies

Google en Facebook opnieuw onder druk.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs strekt winstreeks uit tot vier dagen

Speculanten op lagere olieprijs schrikken van cyberaanvallen

Gisteren - Lees verder

Aandeelhouders stemmen 8 augustus over nieuwe bestuurders ABN AMRO

Clifford Abrahams en Tanja Cuppen worden voorgedragen.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
VAN LANS... toevoegen aan uw watchlist 24,10 -0,04% -0,01 24,11