Beursblik: NIBC verhoogt koersdoel TKH Group

Redactie ABM Financial News - 4 mei 2017, 09:26

Koersdoel naar 45,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft naar aanleiding van de kwartaalresultaten het koersdoel voor TKH Group verhoogd van 41,50 naar 45,00 euro met een onveranderd Houden advies. Dit bleek donderdag uit een rapport van analist Martijn den Drijver.

De kwartaalcijfers waren volgens Den Drijver op alle vlakken flink beter dan verwacht. De analist denkt dat deze trend ook in de rest van het jaar zal doorzetten en liet zich ook positief uit over 2018.

Voor heel 2017 mikt NIBC op een omzet van 1.439 miljoen euro, een autonome groei van 7,3 procent. Aanvankelijk mikte Den Drijver nog op 1.400 miljoen met een autonome groei van 4,4 procent. De taxatie voor het bedrijfsresultaat (EBITA) ligt met 163 miljoen euro iets boven de 156 miljoen euro die de analist eerder voorzag.

Verder wees Den Drijver op de schuldpositie van TKH. Hoewel de nettoschuld opliep, kent de onderneming uit Haaksbergen slechts een schuldratio van 1,0. Dit biedt volgens de analist ruimte voor overnames.

Vanwege de sterke koersreactie woensdag op de kwartaalcijfers besloot Den Drijver het advies niet te verhogen.

Het aandeel TKH Group steeg donderdag 0,3 procent naar 45,28 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Toshiba praat met met Bain over verkoop chipdivisie

Akkoord kan al snel volgen.

58 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: Gemalto geen overnamekandidaat

Citi Research ziet weinig onderbouwing.

1 uur geleden - Lees verder

Beursblik: Kepler Cheuvreux verlaagt koersdoel Brunel

Koersdoel naar 13,50 euro.

1 uur geleden - Lees verder

Lage rente dempt effecten nieuw pensioenstelsel

Uitkeren van buffers kan volgens CPB nadeel voor huidige generatie verder beperken.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
TKH GROUP toevoegen aan uw watchlist 50,01 -1,34% -0,68 50,69