Jaarvergadering TMG akkoord met alle punten

Redactie ABM Financial News - 1 juni 2017, 18:22

Aandeelhouders stemmen onder meer in met een aantal benoemingen.

(ABM FN-Dow Jones) Aandeelhouders van Telegraaf Media Groep hebben tijdens de jaarvergadering ingestemd met alle agendapunten. Dit maakte het mediaconcern donderdag bekend.

"TMG heeft een turbulente periode achter de rug, die we hebben besproken in de vandaag gehouden aandeelhoudersvergadering", zei voorzitter Jan Nooitgedagt van de raad van commissarissen. "Met de goede afloop van deze vergadering zijn we weer een stap dichter bij de gestanddoening van het bod, waarmee de rust bij de onderneming verder bevorderd wordt."

Er werd onder andere ingestemd met de jaarrekening. Verder ging de jaarvergadering akkoord met de herbenoeming van Nooitgedagt als lid van de raad van commissarissen, en de voorwaardelijke benoeming van Gert Ysebaert, CEO van Mediahuis, en de Paul Verwilt als leden van de raad van commissarissen.

Aandeelhouders hebben nog tot 15 juni 17:40 uur de tijd om hun aandelen aan te melden onder het overnamebod. Mediahuis en VP Exploitatie bieden 6,00 euro per aandeel TMG. Het bod wordt gestand gedaan als 70 procent van de aandelen is aangemeld.

Op een groene beurs won het aandeel Telegraaf Media Groep donderdag 0,1 procent op 6,03 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

BlackRock iets groter in AkzoNobel

Belang van ruim vier procent.

12 uren geleden - Lees verder

Invesco halveert belang in SBM Offshore

Belang nog nipt boven meldingsgrens.

12 uren geleden - Lees verder

Norges Bank kleiner in Wereldhave

Belang onder meldingsgrens.

12 uren geleden - Lees verder

Norges Bank wat groter in Corbion

Belang van ruim 5 procent.

12 uren geleden - Lees verder

Beleggers positief de zomer in - ING Beleggersbarometer

Barometer licht lager in juni.

13 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
TELEGRAA... toevoegen aan uw watchlist 6,20 -3,12% -0,20 6,40