Groei landen OESO blijft stabiel

Redactie ABM Financial News - 12 juni 2017, 12:40

Leading indicators ook in april op 100,1.

(ABM FN-Dow Jones) De conjunctuur in het OESO-gebied heeft ook in april een stabiele ontwikkeling laten zien. Dit bleek maandag uit de Composite Leading Indicators, een conjunctuurindicator van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling.

De indicator voor het OESO-gebied bleef in april voor de derde achtereenvolgende maand staan op 100,1.

Een stand boven de 100 betekent dat de economie zich ontwikkelt boven de lange termijn trend.

De indicator voor de eurozone bleef in maart ongewijzigd op 100,4. De index voor Duitsland steeg van 100,6 naar 100,7, maar die voor Italië daalde deze van 100,1 naar 100,0. Voor Frankrijk liep de index op van 100,5 naar 100,6.

In de Verenigde Staten werd een daling opgetekend van 99,8 naar 99,7, terwijl de index voor het Verenigd Koninkrijk stabiel bleef. In China kwam de index uit op 98,8, gelijk aan de notering van de eerste drie afzonderlijke maanden van dit jaar.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Meeste aandelen hoger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street begint de week zonder spektakel

FAANG-aandelen weer onder druk.

Gisteren - Lees verder

Hertz levert auto's aan Apple voor ontwikkeling zelfrijdende technologie - media

Aandeel van autoverhuurbedrijf flink in de lift op de berichten.

Gisteren - Lees verder

Wall Street richting verdeeld slot

FAANG-aandelen onder druk.

Gisteren - Lees verder

Technisch herstel olieprijs

Koopjesjagers zien kansen.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.