Beursblik: NIBC haalt ForFarmers van kooplijst

Redactie ABM Financial News - 13 juni 2017, 09:34

Veevoerbedrijf krijgt Neutraal advies.

(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft dinsdag het advies voor ForFarmers verlaagd van Kopen naar Neutraal met een ongewijzigd koersdoel van 9,10 euro. 

Analist John David Roeg van NIBC verlaagde het advies voor ForFarmers na de sterke koersprestatie in de afgelopen periode. De marktvorser voorziet nog weinig substantieel opwaarts potentieel voor het aandeel. 

Volgens Roeg steeg het aandeel vooral vanwege het huidige inkoopprogramma van eigen aandelen, dat omvangrijker is dan verwacht en vermoedelijk dichterbij de 60 miljoen euro zal uitkomen dan de ondergrens van het programma van 40 miljoen euro. De analist verwacht dat wanneer het inkoopprogramma stopt over een paar maanden, dat het aandeel wat onder druk komt te staan. 

De marktvorser is van mening dat vooral een grote overname een aanjager van het aandeel zal zijn. Gezien NIBC de voordelen van een mogelijke overname al in het koersdoel heeft verwerkt, achtte Roeg het niet nodig om het huidige koersdoel van 9,10 euro aan te passen. 

Op een groen Damrak koerste het aandeel ForFarmers dinsdagochtend 0,4 procent lager op 9,72 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Nederlandse investeringen nemen af

Daling 0,3 procent in juni.

7 minuten geleden - Lees verder

Consumentenvertrouwen fractie hoger

Vertrouwensindex naar 26.

19 minuten geleden - Lees verder

Beursagenda: macro-economisch

Wachten op inkoopmanagersindexen.

25 minuten geleden - Lees verder

Beursagenda: buitenlandse fondsen

Cijferseizoen loopt op zijn eind.

26 minuten geleden - Lees verder

Beursagenda: Belgische bedrijven

Redelijk gevulde agenda.

29 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.