Uber CEO tijdelijk met verlof

Redactie ABM Financial News - 13 juni 2017, 19:33

Niet duidelijk wanneer Travis Kalanick weer terugkeert.

(ABM FN-Dow Jones) CEO Travis Kalanick van Uber Technologies gaat tijdelijk met verlof. Dit meldde The Wall Street Journal dinsdag op basis van een email die de topman naar zijn personeel heeft gestuurd.

Volgens de CEO is zijn vertrek noodzakelijk, "om de leider te worden die het bedrijf nodig heeft". Hij zal zich de komende tijd alleen bemoeien met eventuele grote strategische beslissingen in het bedrijf. 

Wanneer Kalanick, tevens één van de oprichters van Uber, terugkeert is niet duidelijk. In de email zei hij verder dat hij rouwt om de dood van zijn moeder, die vorige maand om het leven kwam bij een bootongeluk. Verder staat Kalanick onder druk vanwege aanklachten van discriminatie en seksuele intimidatie binnen de onderneming. Een voormalig werknemer van Uber sdeed een boekje open over de werkcultuur bij het bedrijf waarna Kalanick een onafhankelijk onderzoek liet instellen door voormalig openbaar aanklager Eric Holder.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Update van Beursupdate: AEX op Wall Street

Alleen maar verliezers.

Gisteren - Lees verder

Recordresultaten Applied Materials

Kwartaalcijfers aan bovenkant van eigen verwachting.

Gisteren - Lees verder

Wall Street sluit flink lager

Tegenvallende macrocijfers en wisselende bedrijfscijfers beheersen markten.

Gisteren - Lees verder

Wall Street koerst af op lager slot

Tegenvallende macrocijfers en bedrijfscijfers beheersen markten.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.