Update: Europcar investeert in SnappCar

Redactie ABM Financial News - 13 juni 2017, 09:15

10 miljoen euro voor Nederlandse startup.

(ABM FN-Dow Jones) Een consortium onder leiding van Europcar Group heeft 10 miljoen euro geïnvesteerd in de Nederlandse startup SnappCar. Dit maakte het Franse autoverhuurbedrijf, genoteerd op Euronext Parijs, dinsdag bekend.

Europcar heeft hiermee een belang in SnappCar verkregen van 20 procent. De andere twee partijen van het consortium zijn AutoBinck Group en Founders, die al aandeelhouder van SnappCar waren.

Via SnappCar kan online iemand zijn eigen auto delen met anderen, ook wel Peer2Peer delen genoemd. Het platform is in 2011 in Nederland opgestart en heeft behalve het hoofdkantoor in Utrecht ook kantoren in Stockholm en Kopenhagen.

Europcar Group wil via deze investering zijn aanbod vergroten en zijn klantenbestand uitbreiden. "We zien een geweldige kans om dit bedrijf te helpen om zijn platform te ontwikkelen voor het delen van auto's in heel Europa", liet de onderneming weten.

Update: om extra informatie toe te voegen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

BlackRock iets groter in AkzoNobel

Belang van ruim vier procent.

Gisteren - Lees verder

Invesco halveert belang in SBM Offshore

Belang nog nipt boven meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

Norges Bank kleiner in Wereldhave

Belang onder meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

Norges Bank wat groter in Corbion

Belang van ruim 5 procent.

Gisteren - Lees verder

Beleggers positief de zomer in - ING Beleggersbarometer

Barometer licht lager in juni.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.