European Select Growth Opportunities vergroot belang in Esperite

Redactie ABM Financial News - 17 juni 2017, 09:34

Kapitaalbelang krap 11 procent.

(ABM FN-Dow Jones) European Select Growth Opportunities Fund heeft een groter belang in Esperite gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 15 juni 2017.

European Select Growth Opportunities meldde een kapitaalbelang van 10,95 procent met eenzelfde stemrecht.

Op 5 juni dit jaar meldde European Select Growth Opportunities nog een kapitaalbelang van 7,61 procent met een dito stemrecht.

Afgelopen week maakte Esperite al bekend een derde tranche te hebben uitgeschreven ter waarde van 250.000 euro. Er werden door het Zutphense bedrijf 25 converteerbare obligaties geplaatst van 10.000 euro per stuk.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Meeste aandelen hoger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street begint de week zonder spektakel

FAANG-aandelen weer onder druk.

Gisteren - Lees verder

Hertz levert auto's aan Apple voor ontwikkeling zelfrijdende technologie - media

Aandeel van autoverhuurbedrijf flink in de lift op de berichten.

Gisteren - Lees verder

Wall Street richting verdeeld slot

FAANG-aandelen onder druk.

Gisteren - Lees verder

Technisch herstel olieprijs

Koopjesjagers zien kansen.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
Esperite toevoegen aan uw watchlist 0,59 1,72% 0,01 0,58