Delivery Hero prijst beursgang

Redactie ABM Financial News - 19 juni 2017, 08:52

Bezorgdienst verkoopt aandelen voor 22,00 tot 25,50 euro per stuk.

(ABM FN-Dow Jones) Delivery Hero wil naar de beurs van Frankfurt voor 22,00 tot 25,50 euro per aandeel, waarmee de marktkapitalisatie op maximaal 927 miljoen euro uitkomt. Dit maakte de Duitse bezorgdienst van voedingsmiddelen en concurrent van het Nederlandse Takeaway.com maandag bekend.

Delivery Hero brengt krap 19 miljoen nieuwe en 15 miljoen bestaande aandelen op de markt. Bovendien kunnen er nog bijna 5,1 miljoen gewone aandelen van holdings van Global Online Takeaway Group worden geplaatst onder beleggers middels een eventuele overtoewijzingsoptie.   

In het midden van de afgegeven prijsvork zou Delivery Hero circa 450 miljoen euro ophalen met de uitgifte van louter de nieuwe aandelen. Inclusief het aanbod van bestaande aandelen en de overtoewijzingsoptie kan de opbrengst oplopen tot 927 miljoen euro. 

De aanbiedingsperiode voor individuele beleggers begint op 20 juni en loopt tot 28 juni. De eerste handelsdag vindt naar verwachting plaats op 30 juni. Wel moet de toezichthouder nog zijn fiat geven.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Drie fondsen hoger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street sluit lager

Kortstondige stijging na vertrek adviseur Witte Huis.

Gisteren - Lees verder

Geen duidelijke richting op Wall Street

Kortstondige stijging na vertrek adviseur Witte Huis.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs sluit flink hoger

Volatiele bewegingen.

Gisteren - Lees verder

AEX stijgt in week die in mineur eindigt

Amsterdamse hoofdgraadmeter op weekbasis half procent hoger.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.