Gemalto aan de slag voor Dessmann

Redactie ABM Financial News - 19 juni 2017, 07:36

Geen financiƫle details gemeld.

(ABM FN-Dow Jones) Gemalto gaat connectiviteitsoplossingen leveren voor de nieuwe slimme sloten van Dessmann, die hierdoor veiliger en betrouwbaarder moeten worden. Dit maakte de Franse digitale beveiliger met een notering aan het Damrak maandag voorbeurs bekend, zonder financiële details te noemen. 

De nieuwe sloten zullen gebruik maken van de Machine Identification Modules en Secure Elements van Gemalto, waardoor klanten van Dessmann met hun smartphone of digitale sleutel deuren kunnen vergrendelen of ontgrendelen. 

Gemalto merkte aan de hand van een onderzoek van Transparency Market Research op dat de markt voor slimme sloten met jaarlijks ruim 18 procent groeit. Tegen 2024 kan de markt een omvang hebben van 1,0 miljard dollar, aldus de Franse digitale beveiliger. 

Op een groen Damrak sloot het aandeel Gemalto vrijdag 1,2 procent hoger op 55,25 euro. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Alle aandelen lager.

Gisteren - Lees verder

Wall Street sluit lager

Google en Facebook opnieuw onder druk.

Gisteren - Lees verder

Wall Street koerst op verlies

Google en Facebook opnieuw onder druk.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs strekt winstreeks uit tot vier dagen

Speculanten op lagere olieprijs schrikken van cyberaanvallen

Gisteren - Lees verder

Aandeelhouders stemmen 8 augustus over nieuwe bestuurders ABN AMRO

Clifford Abrahams en Tanja Cuppen worden voorgedragen.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
GEMALTO toevoegen aan uw watchlist 53,65 -1,18% -0,64 54,29