Staat haalt 2,6 miljard euro op

Redactie ABM Financial News - 19 juni 2017, 11:49

Negatief rendement op twee geveilde leningen.

(ABM FN-Dow Jones) De Nederlandse staat heeft maandag met de heropening van twee kortlopende leningen 2,6 miljard euro opgehaald. Dit maakte het Agentschap van het ministerie van Financiën maandag bekend.

Er werd een lening geveild met een looptijd van 2,5 maanden die 1,51 miljard euro opbracht tegen een negatieve rentevergoeding van 0,63 procent. De tweede lening loopt 5,5 maanden en bracht 1,09 miljard euro in het laatje. Hier was de rentevergoeding bijna 0,64 procent negatief.

Voor beide leningen had de staat gerekend op 1 miljard tot 2 miljard euro. De inschrijvingen waren ruim overtekend, met 2,01 miljard euro voor de kortst lopende en 2,05 miljard euro voor de langst lopende lening.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Wall Street beweegt richting hogere opening

Markt kijkt uit naar Jackson Hole Symposium.

8 minuten geleden - Lees verder

VEB treft schikking met accountant Deloitte

Schikking voor voormalige aandeelhouders InnoConcepts.

31 minuten geleden - Lees verder

Great Wall Motors had geen formeel contact met Fiat Chrysler

Chinees bedrijf heeft wel interesse in Italiaans-Amerikaanse autofabrikant.

1 uur geleden - Lees verder

Futures wijzen op hogere opening Wall Street

Markt kijkt uit naar Jackson Hole Symposium.

2 uren geleden - Lees verder

Europese beurzen krabbelen op

Risicobereidheid terug.

2 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.