Staat haalt 2,6 miljard euro op

Redactie ABM Financial News - 19 juni 2017, 11:49

Negatief rendement op twee geveilde leningen.

(ABM FN-Dow Jones) De Nederlandse staat heeft maandag met de heropening van twee kortlopende leningen 2,6 miljard euro opgehaald. Dit maakte het Agentschap van het ministerie van Financiën maandag bekend.

Er werd een lening geveild met een looptijd van 2,5 maanden die 1,51 miljard euro opbracht tegen een negatieve rentevergoeding van 0,63 procent. De tweede lening loopt 5,5 maanden en bracht 1,09 miljard euro in het laatje. Hier was de rentevergoeding bijna 0,64 procent negatief.

Voor beide leningen had de staat gerekend op 1 miljard tot 2 miljard euro. De inschrijvingen waren ruim overtekend, met 2,01 miljard euro voor de kortst lopende en 2,05 miljard euro voor de langst lopende lening.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursblik: NIBC verlaagt advies Brill naar Accumuleren

Koersdoel omhoog naar 36,00 euro.

13 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: ING verlaagt advies Flow Traders naar Houden

Koersdoel verlaagd van 33,00 naar 25,00 euro.

17 minuten geleden - Lees verder

Goedkeuring jaarrekening HeadFirst Source laat op zich wachten

Arbeidsbemiddelaar en payroller houdt donderdag aandeelhoudersvergadering.

37 minuten geleden - Lees verder

Hogere omzet en winst Hennes & Mauritz

Online verkopen verder gestegen.

38 minuten geleden - Lees verder

Philips neemt Amerikaanse CardioProlific over

Geen financiƫle details over acquisitie.

40 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.