Arcadis krijgt opdrachten van waterschappen

Redactie ABM Financial News - 2 juni 2017, 07:54

Omzet opdrachten circa 1 miljoen euro.

(ABM FN-Dow Jones) Arcadis heeft van waterschappen drie opdrachten gekregen voor dijkbeoordelingen, klimaatmaatregelen en de invoering van een nieuwe wet. Dit maakte het advies- en ingenieursconcern vrijdag bekend. 

Met de opdrachten is een omzet van circa 1 miljoen euro gemoeid.

Voor het Waterschap Rivierenland gaat Arcadis de komende 5 jaar een veiligheidsbeoordeling uitvoeren voor 170 kilometer dijktrajecten.

De tweede opdracht is de klimaataanpak voor de stedelijke wateropgave helpen uitvoeren voor Waterschap Rivierenland. Voor de gemeenten Geldermalsen, Giessenlanden en Maasdriel maakt Arcadis hierbij inzichtelijk waar de kansen liggen om wateroverlast te verminderen.

Tenslotte gaat Arcadis de implementatie begeleiden van de Omgevingswet die in 2019 in werking treedt. Iedere burger of bedrijf moet dan het Digitaal Stelsel Omgevingswet kunnen gebruiken, waarin informatie over de fysieke leefomgeving en de geldende regels worden vermeld.

Het aandeel Arcadis sloot donderdag op 15,71 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Drie fondsen hoger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street sluit lager

Kortstondige stijging na vertrek adviseur Witte Huis.

Gisteren - Lees verder

Geen duidelijke richting op Wall Street

Kortstondige stijging na vertrek adviseur Witte Huis.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs sluit flink hoger

Volatiele bewegingen.

Gisteren - Lees verder

AEX stijgt in week die in mineur eindigt

Amsterdamse hoofdgraadmeter op weekbasis half procent hoger.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ARCADIS toevoegen aan uw watchlist 17,39 -0,11% -0,02 17,41